Drogie mamy, to jest zdjecie z 13 tygodnia. Myslicie ze mamy szanse na chlopca czy to tylko pepowina? Mamy juz dwie corki i bardzo zalezy nam teraz na chlopcu. Jeden gin powiedzial ze to napewno dziewczyna a drugi kilka dni pozniej ze widzi chlopca chociaz narazie nic napewno nie potwierdzi. Co widzicie na zdjeciu?? Help
Siusiak czy pepowina?
reklama
Ewelina.Be
Fanka BB :)
Mnie też się wydaje, że siusiak
Super ale w takim razie pepowina powinna byc gdzies wyzej a tam wyzej juz nic nie ma. Nie wiem jak to sobie wytlumaczycMi to wygląda na siusiaka pępowina była by wyżej i np widać by było ja troszkę dłuższa i gdzieś obok dziecka ale to tylko moje zdanie
Celia89
Na moj gust cos tam sterczy
No wlasnie mi tez sie tak wydaje ale przez to ze nie widac pepowiny powyzej to nie chce robic sobie nadziejiNa moj gust cos tam sterczy
Nie ma wyjscia, ale nie wiem jak wytrzymam w tej niepwwnosci jeszcze 7 tygodniW tym tygodniu ciąży narządy nie są aż tak widoczne. Wyglądają dokładnie tak samo u chłopców i dziewczynek. Więc po tym zdjęciu raczej nie da się nic wywnioskować. Czekaj do połówkowych, wtedy powinno się wyjaśnić.
reklama
Celia89
moze sie wyjaśni szybciej tez jestem w 13+3. Wstępnie zanosi się na chłopca, ale gin kazał jeszcze nie celebrować płci.
Podziel się: