reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

reklama
Z teraz...
IMG_20211011_185215.jpeg

25 w dniu transferu miałam. Robiłaś dziś teścik???
Ja miałam 21. Oczywiście, że robiłam :) ten z dołu jest z dzisiaj 5.40.
Ogólnie jest 10h różnicy między tymi testami.
A Ty robiłaś?
Byłaś na becie?
Ja już pisałam do koordynatorki czy mogę encorton odstawić bo ja się boję go brać... Ale kazała dalej stosować dopóki nie potwierdzę betą w dniu w którym lekarz kazał. A i tak pójdę w środę 7dpt i piatek 9dpt i potem dopiero w poniedziałek 12dpt. Jak będzie ok to w pt będę schodziła z dawki
IMG_20211012_055714.jpeg

Ja miałam 21. Oczywiście, że robiłam :) ten z dołu jest z dzisiaj 5.40.
Ogólnie jest 10h różnicy między tymi testami.
A Ty robiłaś?
Byłaś na becie?
Ja już pisałam do koordynatorki czy mogę encorton odstawić bo ja się boję go brać... Ale kazała dalej stosować dopóki nie potwierdzę betą w dniu w którym lekarz kazał. A i tak pójdę w środę 7dpt i piatek 9dpt i potem dopiero w poniedziałek 12dpt. Jak będzie ok to w pt będę schodziła z dawki Zobacz załącznik 1325812
Gratulacje 😄Oni chyba jakoś 11-12 dpt kazali. Tak zrobiłam betę i proga. Czekam na wynik. Ja powtórzę jeszcze w czwartek i wyślę im. Muszę widziec jaki jest przyrost bo to najważniejsze. Też chciałam odstawiać powoli encorton ale właśnie po drugiej weryfikacji.

Czyli ty dzisiaj jesteś w 8dpt a w czwartek 10.
Ja będę miała dzień przeskoku bo weekend.
Będziemy gratulować jak będzie beta. Cieszę się ogromnie ale strach nie pozwali mi w pełni w to uwierzyć
Gratulacje [emoji1]Oni chyba jakoś 11-12 dpt kazali. Tak zrobiłam betę i proga. Czekam na wynik. Ja powtórzę jeszcze w czwartek i wyślę im. Muszę widziec jaki jest przyrost bo to najważniejsze. Też chciałam odstawiać powoli encorton ale właśnie po drugiej weryfikacji.
.

Czyli ty dzisiaj jesteś w 8dpt a w czwartek 10.
Ja będę miała dzień przeskoku bo weekend.
Będziemy gratulować jak będzie beta. Cieszę się ogromnie ale strach nie pozwali mi w pełni w to uwierzyć .
Tak dziś 8 dpt do piątku chce mieć dwie weryfikację żeby wysłać do kliniki bo potrzebuje recepty i dalszego zwolnienia. Mojej znajomej w Invimedzie zawsze po pozytywnych betach wizytę umawiali dopiero gdy beta przekroczyła tysiąc i miała jakoś po około dwóch tygodniach dopiero od tego bety. Mam od wczoraj takie uczucie jakbym miała się zaraz obudzić i wszystko okaże się nieprawdą....także dużo cierpliwości przed nami.

reklama
Tak dziś 8 dpt do piątku chce mieć dwie weryfikację żeby wysłać do kliniki bo potrzebuje recepty i dalszego zwolnienia. Mojej znajomej w Invimedzie zawsze po pozytywnych betach wizytę umawiali dopiero gdy beta przekroczyła tysiąc i miała jakoś po około dwóch tygodniach dopiero od tego bety. Mam od wczoraj takie uczucie jakbym miała się zaraz obudzić i wszystko okaże się nieprawdą....także dużo cierpliwości przed nami.
Ja już pisałam o recepty bo mam na niecały tydzień. I załatwi mi to koordynatorka. Na wizyte usg zawsze każą przychodzić jak beta ponad 1000 żeby było już widać pęcherzyk i później znowu jakiś tydzień żeby było serduszko. Mi się śniło że szwagierka mi przekazała swój ciążowy brzuszek. Ona wczoraj urodziła a ja się dowiedziałam o ciąży [emoji23] muszę meliske w robocie wypić żeby nie płakać

Do góry