@Patka2616 @kasik90 Dziękuję za odpowiedź. Kamień z serca mi spadł. Żałuję, że wcześniej Was nie zapytałam bo zaoszczedzilabym sobie kilku dni zmartwień.Absolutnie nie masz powodów do zmartwień, regularne ruchy w pierwszej ciąży rozpoczynają się od 20/22 tc także na spokojnie jak będziesz na wizycie to możesz podpytać lekarza.
reklama
Ja już się nie mogę doczekać tego momentu
Ja również
Ostatnia edycja:
Pierwsze słyszę, że czeste usg szkodzi, a tym bardziej z ust lekarza.Ja się stresuje bo malucha nie widziałam od 6 tygodni, bo między wizytami wylądowałam w szpitalu i miałam USG, na którym się dowiedziałam tylko że serce bije. A moja lekarka na kolejnej wizycie po prawie 2 tygodniach stwierdziła że za częste USG szkodzi. Też mam problemy z tarczycą, jestem po poronieniu, a wizyty mam co 4 tygodnie. Więc się nie stresuj na zapas. [emoji3526]
A gdzie jest ta prawidłowa tabelka? jakaś jest ponoć nieprawidłowa.Dziewczyny widzialysci3 że mamy tabelkę? Podopisujcie się jeśli chcecie [emoji6]
Keejti-93
Fanka BB :)
Lista mamuś październik 2019 - Dysk Google
docs.google.com
reklama
Widziałam ta tabelkę ale na telefonie nie mogę się dopisaćA gdzie jest ta prawidłowa tabelka? jakaś jest ponoć nieprawidłowa.
Podziel się: