reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Cześć dziewczyny:)
Ja też jestem przyszłą październikową mamusią i postanowiłam do Was dołączyć. To moja pierwsza ciąża i nie ukrywam, że jest duży stres tymbardziej, że od wczoraj pojawiło się u mnie niewielkie plamienie. Byłam z mężem u lekarza, z dzidzią na razie wszystko ok a ja dostałam duphaston. Pozdrawiam wszystkich, postaram się nadrobić wszystkie posty ale może być ciężko;)

reklama
Dziewczyny chwalcie się jak tam wizyty... Czekam jak na szpilkach.

10+2
U mnie mdłości powróciły i od razu się uspokoiłam Jak tak dalej pójdzie całkiem zwariuję

u mnie też jest różnie z mdłościami. Przez kilka dni są nie do wytrzymania, później na kilka dni jest spokój i znowu to samo. Już przechodziłam atak paniki z tego powodu bo naczytałam się, że lepiej dla ciąży jak są mdłości

Cześć dziewczyny:)
Ja też jestem przyszłą październikową mamusią i postanowiłam do Was dołączyć. To moja pierwsza ciąża i nie ukrywam, że jest duży stres tymbardziej, że od wczoraj pojawiło się u mnie niewielkie plamienie. Byłam z mężem u lekarza, z dzidzią na razie wszystko ok a ja dostałam duphaston. Pozdrawiam wszystkich, postaram się nadrobić wszystkie posty ale może być ciężko;)
Witaj w naszym gronie, dopisz się do tabelki, oddzielny wątek :)
Jak nadrobisz należeć ci będzie się medal ;-) ;):laugh2::wink::yes:
Co do mdlosci, mam 3 ciąże za sobą i w żadnej nie miałam mdlosci, dopadły mnie w tej, strasznie męczące :laugh2::rofl::-p

Krem na rozstępy..... Nie myślałam o tym jeszcze, ale ja tygrysek to chyba już gorzej być nie może na koniec miesiąca może ta oliwke z rossmana zakupie, brzuszek delikatnie coś jest ale nie widać że to ciążowy, jeszcze jest czas na to :)
Ja bylam u rodzinnej, i o tyle mniej zapłacę za badania bo odejdzie morfologia mocz ob i glukoza... Zastanawiam się czy robić grupę krwi mam z poprzednich ciąż i nic się nie zmieniło raczej :sorry2::rolleyes2::eek:

Chyba pierwszy raz w tej ciąży tak się nie mogłam doczekać obiadu jak dziś :D może nie wygląda Ale jak smakuje :)
IMAG3069.jpg

Dopisałam się do tabelki:)

Dziewczyny, ja naprawdę nie lubię kalafiora ale teraz jak zobaczyłam zdjęcie stwierdziłam, że musze go zjeść! zaraz zadzwonię do męża żeby mi kupił bo inaczej nie wiem co ze sobą zrobie:D chyba mi się smaki pozmieniały przez tą ciąże:)

reklama
Do góry