Moim zdaniem ten test na dole to jest pozytywny A test owulacyjny jest pozytywny wtedy, gdy druga kreska jest tak samo ciemna, jak kreska testowa, lub ciemniejsza. Testy owulacyjne robimy do pierwszego pozytywnego. Są aplikacje, np. Premom, gdzie możesz wrzucić zdjęcia testów i aplikacja analizuje, gdzie jest szczyt tzn. kiedy test jest pozytywny. Po zobaczeniu takich dwóch kresek, owulacja powinna nastąpić w ciągu 24-48 godzin.
reklama
Czekamy na info
Mam tesciory... Zaraz będę sikać
Justi1234
Fanka BB :)
Ooo to czekamy jakie kupiłaś?Mam tesciory... Zaraz będę sikać
Smerfetka94
Ktoś mi powie po co ja sikam na te testy po południu a nie czekam do rana?
Omg....
Cały czas wydaje mi się że coś tam jest na tych testach ale na fotce i tak nie widać.
Omg....
Cały czas wydaje mi się że coś tam jest na tych testach ale na fotce i tak nie widać.
Smerfetka94
Kupiłam apteo care. To on mi wyszedł pozytywny właśnie w 26dc, co wrzucałam wyżejOoo to czekamy jakie kupiłaś?
Justi1234
Jak Ci się uda zrobić foto to wklejKupiłam apteo care. To on mi wyszedł pozytywny właśnie w 26dc, co wrzucałam wyżej
Smerfetka94
Coś Ty.. To ten mniej czuły był wyraźniejszy :/Jak Ci się uda zrobić foto to wklej
Justi1234
No to moze jutro, zobaczymyCoś Ty.. To ten mniej czuły był wyraźniejszy :/
Smerfetka94
reklama
Smerfetka94
Chyba już mi się nie chce... Ale mam jeszcze jeden więc pewnie będzie kusiłoNo to moze jutro, zobaczymy
Podziel się: