reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Nieee. Nadal hajsu nie ma :( więc może jutro się skusze. Jak to ''niby okres'' to może poczekam i zrobię test za dwa dni. Jeśli nic nie wyjdzie to nawet na betę nie będę szła.
W sumie na betę nie będę szła, bo nie chce wiedzieć czy czasem to nie biochemiczna
To trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli 🙂
Ja jutro ostatni test i koniec.
Co ma być to będzie.
Troche mi się sprawy pokomplikowały 😐
Jutro rano idę na rozmowę w sprawie stażu. Może akurat będą dwie dobre wiadomości

reklama
Nigdy nie miałam problemów z TSH. Więc nic nie biorę. Ale szukam lekarza i pójdę na pewno na wizytę..
Ja też nie miałam.
Wynik 2,6. W usg nic nie znaleźli prócz małej objętosci tarczycy.
Biorę od dwóch tygodni euthyrox 25 i niedługo zbadam jak wygląda.
Podobno dla kobiet starających się tsh powinno wynosić około 1

Jedyne co ci zostaje żeby się nie denerwować to wizyta u innego lekarza
Dzięki jutro mam wolne będę szukać choć szczerze wytrzepałam fora i czasami dopiero po 7 tyg widziały ciążę. Nie wiem od czego do zależne.
Przy pierwszym 4-5tydz umiał mi powiedzieć na podstawie rozpulchnienia itp w drugiej poszłam późno bo w 6 albo koło 6.
A teraz może faktycznie że za szybko

Dzięki jutro mam wolne będę szukać choć szczerze wytrzepałam fora i czasami dopiero po 7 tyg widziały ciążę. Nie wiem od czego do zależne.
Przy pierwszym 4-5tydz umiał mi powiedzieć na podstawie rozpulchnienia itp w drugiej poszłam późno bo w 6 albo koło 6.
Wiesz co, ja rok temu byłam u gina bardzo wcześnie przez plamienie. To był 5t2d. Betę miałam małą ale właśnie macica była przygotowana pod ciążę dlatego mnie uspokoil mimo braku pęcherzyka.
Tylko u mnie beta miała niecałe 100 a u ciebie to już grubo

Mi w pierwszej koło 5-6tc powiedział że widzi jakiś torbiel na jajniku... zmieniłam lekarza. Czasem można bardzo źle trafić

Kurde laski przeraziłam się.
Pisałam Wam rano że nie mogę teraz bez śniadania.
Jest 18.00 a ja jeszcze nic nie jadłam.
Przeszedl mi głód i zapomniałam.
Dziecku robiłam obiad a ja nawet nie myślałam o jedzeniu..

reklama
Hej dziewczyny :) czytam Was co jakiś czas i chętnie się poradze, bo już świruje... Jestem trzy dni po terminie @, wczoraj test wyszedł negatywny. W dużym skrócie miałam bóle jajników, podbrzusza, kilka dni temu bóle jak na @, dziś odczuwam tylko ból piersi ale tylko gdy ich dotkne, no i jestem strasznie senna. Ale czy mogę mieć jeszcze nadzieję po negatywnym teście wczoraj? Sama nie wiem, przyznam ze jestem trochę przerażona bo nie wiem czy to mój organizm świruje czy co.. dodam tylko że cykle trwają 27 dni , najdluzy w tym roku trwał 29 ale tylko raz tak miałam a dziś mam 31dc i na @ nic nie wskazuje.. beta odpada z góry powiem bo jestem w UK tu nie jest tak łatwo.. powiedzcie może któraś z Was miała podobną sytuację? Chce poczekać kilka dni i powtórzyć test ale każdy kolejny dzień czekania to dla mnie męczarnia.

Do góry