Smerfetka94
Fanka BB :)
PokazCzas pokaże jednak nord test pokazał teraz coś co nawet mój narzeczony widzi i dalej tam ten cień jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PokazCzas pokaże jednak nord test pokazał teraz coś co nawet mój narzeczony widzi i dalej tam ten cień jest
Nie wiem czy będzie widać,bo wysyłałam przyjaciółce na whatsapp i też jakość się rozeszłaPokaz
WidacNie wiem czy będzie widać,bo wysyłałam przyjaciółce na whatsapp i też jakość się rozeszła Zobacz załącznik 1184571
Jakby nic nie było to bym na betę nie jechała, bo to już swirowanie na maxxxa
Nie wiem czy będzie widać,bo wysyłałam przyjaciółce na whatsapp i też jakość się rozeszła Zobacz załącznik 1184571
Oby to mój Teoś tam się zadomowił [emoji110]Widać widać [emoji16] mikro bo mikro ale widać [emoji16][emoji110][emoji8]
taka słaba jak i u mnie ale widzę i jaNie wiem czy będzie widać,bo wysyłałam przyjaciółce na whatsapp i też jakość się rozeszła Zobacz załącznik 1184571
Oby to mój Teoś tam się zadomowił [emoji110]