reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila85 aktualny skok rozwojowy polega między innymi na tym że dziecko uświadamia sobie ze nie jest jednością z mamą. Ja mam bliźniaczki i niedawno przez to przechodziłam, w nocy mnie non stop budziły żeby przyjść i pogłaskać. A jak chciałam wyjść z pokoju i iść np do łazienki to było rytualne podwójne wycie ;). Na szczęście mija i potem nic tylko czekać na kolejny skok rozwojowy :).

To wyobraźcie sobie to razy dwa :). Na szczęście wydaje się że już u mnie minęło i teraz nic tylko czekać na kolejny skok ;)

Cześć dziewczyny :-)
Zastanawiam się nad wyjazdem z moim maluszkiem na świta do męża do Szkocji
Mam jednak obawy jak Leos zniesie lot i jak ogarnąć jedzonko dla niego
Jeśli macie jakieś doświadczenia to doradzcie jak to zorganizować

Niemowlak podczas lotu ma prywileje. Jesli karmisz mm Na pokład samolotu możesz zabrać w np termosie gorąca wode. Jak ostygnie personel podgrzeje. Mleko sztuczne moze być napoczęte opakowanie. Będziesz miała tylko dodatkową kontrolę . Wody i mm. podczas lotu dostępna jest gondolą do spania.
Moja mała majac 2 miesiące odbyła kilku godzinną podróż samolotem. Nie zaplakala ani razu. Ważne jest aby podczas startu i ladowania karmić dziecko.

My się wszędzie obracamy ale nie raczkuje my ani nie stajemy..w łóżeczku ma wyżej główkę zrobiona i cwaniak bierze rękę a druga podpiera i siedzi ale bez pomocy to ciężko mu samemu usiąść.

reklama
Ah moja tez juz niestety stoi. Ale tez raczkuje. :-) na szczescie.
DSC_0207-864x1536.JPG

Załączniki

• DSC_0207-864x1536.JPG
    DSC_0207-864x1536.JPG
    239,6 KB · Wyświetleń: 347
Do góry