reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A Pati jeśli ona rzuca się nawet przy piersi to może masz słaby pokarm ja tak miałam z cora niby jadła brzuch pełny ale mleko niewartościowe i była głodna wiem ze mleko matki najlepsze ale daj jej butelkę mleka mm i spróbuj może pomoże a napewno nie zaszkodzi .

reklama
Patka, a może to też jakiś skok rozwojowy? Moja już kilka razy miała takie słabsze okresy, że wszystko na nie, ale na pocieszenie napiszę ci, że to mija.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj tez szaleje nie spi caly czas,lezyprzy cycu przysypia nagle trzesiawa nerwowy placze cyca wypluwa leze juz tak z 3godziny:( niewiem o co mu chodzi

Te skoki są najgorsze bo nie WIESZ czy dziecko naprawdę coś boli czy głodny masakra my takie mamy dwa dni mały niechciał spać MASAKRA

No wlasnie pampers czysty je juz ktoras godz i przysypia nagle ryk szarpanie a ja leze wykonczona i zasnac nie moge poki on sie nie uspokoi i nie zasnie:(

Beatka tylko się nie denerwuj czytalam ostatnio artykuł ze jak kobieta karmi piersią to wszystkie emocje przechodzą na maleństwo nie wiem czy to prawda bo czasami piszą bzdury tylko po to żeby wydać artykuł , a dokarmiasz małego mm?

To ja też leze bo mój steka w dzień nie robił kupy to teraz musi nadrobić i pewnie zejdzie mu to ze dwie trzy godziny postękiwan za nim zrobi tego kasztana

Patka Wiol ma racje to moze byc ten skok wzrostowy, moj tez tak robi od wczoraj myslalam ze sie przyzwyczaił do tych plastikowych nakładek do karmienia i teraz grymasi jak ich nie ma ale była u mnie wczoraj pielęgniarka laktacyjna i potwierdziła ze mały ma ta fazę wzrostowa. Musisz byc cierpliwa zazwyczaj to trwa 1-2 dni. Poprostu nastaw sie na karmienie cały czas, pamiętaj o jedzeniu i piciu. Cierpliwosci życzę bo ja mam ochotę mojego do babci wysłać:) powodzenia

reklama
Dziew czyny czy szczepicie na rotawirusy i pneumokoki?ja rotawirusy tak ale nie wiem czy pneumokoki co o tej szczepioncenie sadzicie

Do góry