reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Moj tez od dwoch dni spokojniejszy jakis,bo ostatnio az za bardzo skakal.
Dla mnie za ciezka ta pogoda,moze gdybym planowala jakis wyjazd nad morze czy gdzies to cieszylaby mnie ta pogoda ale tak w domu to męczy powietrza nie ma.
Wiki mi ostatnio gin pokazywala jak maly lezy i mowie a wiec to tak te nozki juz ma pod moim biustem i napierdziela tak dlatego:)

reklama
Dzien dobry:)
Ja wam dziewczyny bardzo współczuje tej pogody, u nas były upały tylko przez tydzien a ja ledwo żywa chodziłam i nawet synuś jakos mało aktywny był. Miedzy innymi przez te upały zrezygnowaliśmy z wakacji w pl :(
Trzymajcie sie dziewczyny dzielnie i chlodzcie jak możecie:)

Betka moj tez juz super widoczny, wszyscy pytają, a ja wciąż dziwię sie skąd wiedzą:p dopiero kiedy patrze w lustro dochodzi do mnie prawda

No jak spojrze w lustrze tak na sam brzuch bez bluzki to jest duuzy:)
Siedze na necie i tak od kilku dni czytam ciagle o maluchach kapiele pielegnacja,ciuchy,bujaki
o niczym innym nie mysle jak wariatka:)

Cześć :-) jestem nad tym morzem :-) trasa była ok , nawet mnie jakoś bardzo nie zmęczyła. Ale po kilku godzinach na plaży(w cieniu) jestem nie do życia.... Jeszcze kurczę w domu są same takie wiecie twarde proste krzesła a ja po 10 minutach na takim czymś wstać nie mogę :-\ więc rodzinka siedzi na dworze a ja sama w środku na kanapie.... ech
Ogólnie to pojechałam tylko dla męża, bo żal mi się chłopa zrobiło, że od marca w kółko ze mną siedzi, teraz urlop i mamy być w domu...więc no.....a teraz marzę żeby być już w domu ha :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tekila oj nie marudz :) ja bym wiele dala żeby pojechać nad morze... za rok już pojedziemy w czwórkę :)

no i dziś dostałam piękny pierścionek i powiedziałam "tak" ;)
w 9 miesiącu ciąży będę brała ślub hehe ta ustaliliśmy. .. myślałam żeby poczekać ale mój partner stwierdził że nie ma co czekać bo i tak musze się z małą przemeldowac wiec bez sensu później kolejny raz zmieniać dokumenty i załatwi się za jednym zamachem no i mały będzie juz zameldowany w naszym mieszkaniu automatycznie :)
także nie dość ze szykuje nam się remont to uroczystość ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

że ślubem to był nasz plan... ale szybko zdecydował kiedy ;) no i pierścionka się nie spodziewałam w ogóle[emoji14]10.09 :)

nie mogłam uchwycić jego wyglądu .. na każdym zdjęciu nie wygląda tak jak w rzeczywistości[emoji14]oczywiście jest troszkę za duży[emoji14]
1469555220451.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469555220451.jpg
    1469555220451.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 417
reklama
Do góry