reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Agicia no ale prawie trzy miesiące wcześniej? hmmm szczególnie ze ja innej opcji jak cc nie biorę pod uwagę. .. w pierwszej ciąży nawet nie wiem ile miałam... ale nie brałam żelaza dodatkowo a tutaj już usłyszałam ze do końca ciąży mam je brać... no nic zobaczymy jakie będę miała wyniki następne ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa hemoglobina odbudowuje się ponad trzy tygodnie ! To naprawdę bardzo dużo a do porodu jeszcze bankowo spadnie! Ja uważam to za bardzo mądre kiedy lekarz woli aby pacjentka miała jej jak najwięcej a nie później stres i źle samopoczucie. No i nie daj boże przetaczanie krwi...krew przecież łatwo stracić w wyniku krwawienia itp.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tekila ja może i bym teraz trzymała zalecenia ale to żelazo mi nie służy. .. jak na początku je brałam tak jak mi zapisała to dostałam takiego zatwardzenia ze trzy dni w wc nie byłam przez to miałam wzdęcia bolał mnie brzuch itp.
gdzie normalnie nie mam kłopotów z tym...
dlatego ten temat tak walkuje ;)
jasne jak mi się zepsuje wynik (bo póki co poziom mi wzrósł) to będę brała i się męczyła ale póki co nie widzę w tym sensu.

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

A może inne żelazo, czytałam sporo o tym, że warto szukać takiego, które nam pasuje. Nie każde działa tak samo :-) oczywiście fajnie, że urosło iz tego się cieszyć trzeba i można :-) Ale gorzej jak zacznie spadać a tu czasu będzie już mało na reakcje :-)

No zapisał mi żelazo. Mam lykac jedną dziennie. Wszystko ok :) młoda sie odwróciła i leży główką w dół. Oby tak zostalo !

A u nas ostatni dzien szkoły a moje dziecko marudzi, ze za swoją pania bedzie tęsknić:no2:
Za moich czasów dzieci sie cieszyły na wakacje:)
A od poniedziałku "mamo nudzi mi sie " sie zacznie...moze któraś z was chce potrenować mamusiowanie na mojej córce? Chetnie oddam na wakacje:)

Agicia ja mam małą od połowy czerwca w domu... współczuję hi hi
w sierpniu ma iść co kilka dni na godzinkę do nowego przedszkola się przyzwyczajać więc może jakoś to będzie :) juz się doczekać nie może nowych koleżanek. .. ja tez czekam na wrzesień jak na zbawienie zresztą ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pamietam jak moja szła pierwszy raz do przedszkola, ale mialam plany na wypoczynek... A siedziałam jak na szpilkach i sprawdzałam cały czas czy mam zasięg w telefonie i czy czasem nie dzwonią zeby ja odebrać bo za mamusia płacze:) A jaka ulgę odczułam jak juz mogłam po nia isc, cieszyłam sie bardziej niz ona:)

reklama
Cześć :-) :-) :-) muszę się Wam pochwalić moja wybujałą wyobraźnia :-) :-) :-)

Godzina 3:15 , wstaje do kuchni żeby napić się wody i słyszę, że pod blokiem stoi grupa chłopaków i żywo dysktuje. Niby nic ale myślę sobie rzucę okiem czy wyglądają na trzeźwych bo stoją pewnie koło naszych aut a różnie to już bywało. Patrzę przez okno i widzę na środku drogi stoi bmw, przy niej 4 facetów i rozmawiają o jakimś towarze. Kierowca wyciąga z auta czarną kwadratową walizkę a z niej czarny karton z czym białym na środku. Trwa rozmowa, że im nie da towaru bo brakuje 20 zł i, że mają 3 minuty na załatwienie kasy bo on nie będzie stał tak na środku osiedla.
Ja pewna już, że to albo narkotyki albo dopalacze przywiezione na imprezę , którą nota bene trwała obok w bloku śledzę akcje. Jeden z chłopaków w końcu ubłagał dilera aby poczekał chwilę i pobiegł do bloku obok po kasę. Kierowca jakiś nerwowy, zerka na komórkę, zaczyna pakować karton do walizki. Chłopak jednak wraca i po niemiłej wymianie zdań kierowca wręcza czarny karton klientom i wsiada do auta.
Ja już nie wiem czy dzwonić na policję czy zdjęcia robić czy co...Patrzę i patrzę a.... chłopacy otwierają czarny karton.....i UWAGA wyciągają z niego...pizzę........
No pizza nocna..... w czarnym kartonie z sosem pewnie czosnkowym w owym białym pojemniku :-) :-) :-) :-) :-)

Do góry