reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Te moje skarpetki złuszczające niby można, nie na przeciwwskazań w ciąży. Kupiłam je w aptece więc myślę, że są ok, ale wstrzymam się jednak z nimi- nie można nóg wystawiać na słońce a ja albo siedzę na balkonie albo na działce więc je zostawię na jesień a teraz zrobię normalnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja napewno kupie body pajacyki tak zeby synusiowi było wygodnie nic go nie cisło w brzuszek bo powiem tak ale to jest moje zdanie ze jak widze niektore mamy dziecko ma miesiac czy dwa a wkłada dzinsy ktore sa niewygodne dla takiego malenstwa to mi sie az podnosi ze złosci rozumie moda modą ale niech troche pomysla ze jak takie malenstwo lezy to w plecki gumka sie wbija i moim zdaniem to troszke niewygodne dla malenstwa

Wiktorka w necie na stronce jakiejs byla fajna lista tylko cholera niewiem czy ją zapisalam a poki co z tel pisze wspolnie zrobimy hehe
Swistak masz rację niech ma dziecko wygodę w ruchu:)

Świstak ja mam takie samo zdanie, wygoda przede wszystkim. Zawsze mam na początek wiecej spichow niz innych ubrań a i tak preferuje leginsy i dresiki. Sukieneczki sa przepiękne ale dzieci które tylko lezą wcale sie w tym super nie czuja.

Dziewczyny sa już mamy styczniowe [emoji33][emoji33][emoji4]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Też mam podobne zdanie w kwestii ubrań dla noworodka :-) jemu na być wygodnie a ja się jeszcze naubieram takie maleństwo :-)

A propo ciągnięcia w brzuchu to mnie od wczoraj tak po bokach ciagnie coś, może to właśnie te więzadła? Nie jest to ból czy coś tylko takie raczej tępe uczucie co jakiś czas, zwłaszcza jak wstaje.
Za tydzień wizyta to zapytam gin o to co może teraz się dziać ze mną, żeby się nie bać w razie co...
Naleśniki zrobiłam i zjadłam aż dwa :-) za to maż 6 :-) ale moje są bez tłuszczu, cukru i proszku do pieczenia więc sobie pozwolił :-) bo bardzo dba o zdrowa dietę :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzialam wlasnie hehe ze sa styczniówki:) w week mojego meza koledze zona wyslala tez fotke z testem i dwoma krechami a caly czas dopytywal kolega mojego meza jakie badania robilam itd a tu nagle tez zostana rodzicami:)

Tekila lepiej mow gin o wszystkim po co masz sie zamartwiac sama jak to moze normalne..
Ja dzis dalam wyzwanie mojej dermatolog bo tez nie byla pewna jednego zabiegu zeby nie zaszkodzic dziecku i balam sie bo nieprzyjemna sprawa teraz czekam na męza zeby zmienil mi opatrunek bo krew sie leje:(

reklama
Do góry