reklama
Dzień dobry, jaka tu cisza...
U nas tez dziś zimno i wieje, ale mimo to życzę Wam miłego dnia!
Za wizyty trzymam kciuki!
U nas córcia zachrypnięta, zakatarzona i kaszel, a 16 maja mamy zabieg więc muszę ją w ciągu tygodnia wyleczyć bo inaczej przekładamy, a nie chce czekać bo później będzie gorzej jak będzie drugie dziecko.
U nas tez dziś zimno i wieje, ale mimo to życzę Wam miłego dnia!
Za wizyty trzymam kciuki!
U nas córcia zachrypnięta, zakatarzona i kaszel, a 16 maja mamy zabieg więc muszę ją w ciągu tygodnia wyleczyć bo inaczej przekładamy, a nie chce czekać bo później będzie gorzej jak będzie drugie dziecko.
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
A ja z powrotem w domku
Jak tam zimnooo! [emoji20]
Byłam na tym badaniu dzieci przed pójściem do 1 klasy i wszystko super... Młody zdał na 5
Ale powiedział lekarzowi że nie ma ochoty do szkoły iść bo nie ma zamiaru tyle czasu się dziennie uczyć, woli zostać w przedszkolu
Dzisiaj jakaś zmęczona jestem. Zrobiłam sobie sok z sokowirówki (marchew i jabłko) i kładę się przed tv ... Mężu dopiero po 16 z pracy będzie to obiad zdarzy się zrobić
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam zimnooo! [emoji20]
Byłam na tym badaniu dzieci przed pójściem do 1 klasy i wszystko super... Młody zdał na 5
Ale powiedział lekarzowi że nie ma ochoty do szkoły iść bo nie ma zamiaru tyle czasu się dziennie uczyć, woli zostać w przedszkolu
Dzisiaj jakaś zmęczona jestem. Zrobiłam sobie sok z sokowirówki (marchew i jabłko) i kładę się przed tv ... Mężu dopiero po 16 z pracy będzie to obiad zdarzy się zrobić
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Ewelina ty z Lublina ja z chelma .dzieli nas 60km nie daleko od siebie mieszkamy
loco99
Fanka BB :)
Witam przyszłe październikowe mamy. Ja też mam termin na październik dokładnie 22.
To moja 2. ciaza. Moja córeczką ma 3,5 roku.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
ewelinka10425
Fanka BB :)
Marlenka no to fajnie czasami bywam w Chełmie bo tam mają mieszkanie drugie moi teściowie
reklama
Witam przyszłe październikowe mamy. Ja też mam termin na październik dokładnie 22.
hej, miło Cię poznać ja też jestem nowa na tym wątku