reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Swoje tętno można znaleźć i z lewej i z prawej strony, czasami też wyżej bo te tętnice są bardzo rozległe :-) moje jest takie ok 70-80 więc szybko da się policzyć :-)
Justjestem przypomnij mi w którym jesteś tc?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Just ja też będę nagrywać ... :) moja pendriva kazała przynieść bo mówi ze szybciej niż na płytkę się nagrywa
Niech pokazuje 3d i 4d hehe ...
A mój dzidzia niech pięknie z gin współpracuje ;)

Dzięki dziewczyny ale tort zamawiany.
Aria powodzenia dziś,oby dzidziuś dał się dobrze obejrzeć ;-)
Fajnie z tymi filmikami u nas nie ma szans

reklama
Hej,

Ja w piątek w końcu dorwałam detektor od siostry. I w piątek znalazłam tętno tylko na chwilę i same dziwne szumy. Dopiero wczoraj znalazłam dzidzie. Nie da się ze swoim pomylić. A to znajdowałam bezbłędnie :)
Betka jak znajdziesz tętno, to przyłóż sobie drugą rękę do tętnicy szyjnej i tak sprawdzisz czy to Twój puls, czy szybszy :)

Wczoraj wróciliśmy z kilku dniowego wyjazdu do rodziny. Matko, zrobiłam dwa prania i nie mam siły powiesić :p A zaraz do pracy. Ma ktoś troszku sił? ;)

Do góry