reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej hej :) zaspałam dziś,ale Julię wyprawiłam do przedszkola,trochę spóźniona była,ale dobrze,że mamy dwa kroki :) Dziś w ogóle jakiś taki dzień bo mąż też zaspał.. Budzik nam psikusa zrobił..

Ja sobie nie wyobrażam spać na brzuchu już na samym początku czułam jakbym coś gniotła :)

Mi suwaczek też szalał i zmieniłam,ale to już jakiś czas temu.

Żadnego wątku zamkniętego nie widzę,on jest tu w naszych tematach czy trzeba wyjść z październikówek?

reklama
Mi też ciężko na brzuchu leżeć.
U mnie duzy brzuch bo ja i bez ciąży duża. Po kazej ciąży mi sporo zostawalo a nie jestwm przykladem ambicji i zawzietosci by pracować nad soba ponadto jestem kopią mego obrzymiego taty a nie filigranowej mamy.

Ja dostalam zaproszenie przez wiadomość na zamknięty. Też nie wiem jak tam wejść z poziomu forum. Na telefonie nie mogę znaleźć.

O faktycznie mój suwaczek bb też o jeden dzień się spóźnia

Rybki a Wy jeszcze w trakcie remontu? Też nie lubię tego harmideru podczas,ale pomyśl jak potem będziesz mieć pięknie :)

Oj tak. Tylko malowanie jednego pokoju ale nieźle był zalatwiony przez naszą artystkę. Przy okazji trochę księgozbiór chce przebrać bo mo się nie mieszczą książki na półkach.

Ja z Wami od przyszłego tygodnia rusze pełną parą...od 8-16 jestem w pracy....nim wroce jest 17...potem pranie sprzatanie....ale jeszcze chwila i zl

reklama
nie widać tych wątków i tych 3 tematów co są w watkach widać tylko to co było pisane pod tymi watkami jakby na tej stronie głównej sprawdziłam to jak sie wylogowałam i pisało mi ze to forum zamkniete mam nadzieje ze tak jest :)

Do góry