reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny sie cieszcie że latacie.. Bo ja dużo pije a prawie wogóle nie chodze siku, i wyglądam jak balon. Ja zawsze miałam skłonności do zbierania wody :(

To ja też się dłużej nie ukrywam :p

Załączniki

• WP_20141111_004.jpg
    WP_20141111_004.jpg
    103,2 KB · Wyświetleń: 119
Cherry moj maly w 5 minut dzisiaj powywalal wszystko z szafki, sciagnal pranie z suszarki I juz chowal sie w szafie :-)
Zabawki sprzatam tylko na drzemce w poludnie I jak idzie spac na.noc :-)
Nastepna sliczna

Neilaaa nawet wiem jak to wyglada :-) moj chrzesniak zazyczyl sobie na mikolaja. Pol miasta przeszlam I zrobilam z siebie idiotke bo myslalam ze to wyglada jak niszczarka do papieru :-) jak zobaczylan ze to taki ala samolocik z czyms z przodu to padlam ze smiechu :-)

Tekila ale laleczka

Ann :-)

Bbubka :-)

Ja nigdy nie pokaze swojej buzi :-) w kompleksy przez was wpadne :-)

reklama
Do góry