reklama
Ann_
Fanka BB :)
Bulisia ja czułam bulgotanie jeszcze przed ciąża. Ale zauważyłam to po pierwszym porodzie. Więc teraz też mam, ale wiem że to nie realne żeby to był dzidziuś
W pierwszej ciąży jakoś w 17-18 tc czułam ruchy
Dziewczyny ktore mają taką schize może forum nie dla was skoro tak się boicie że ktoś coś przeczyta. Po co pisać co kolwiek
Papciarkowa super wieści
Asik my jedziemy do PL na święta
Aria ładnie
Temat kulinarny to dobry pomysł
Marta myślę że jedyną weryfikacja jest systematyczne udzielanie się. Nie widzę sensu podawania danych.
Aria u nas też gofry zawsze mąż robi ;-)
Taka ja ale się cieszę super
Magda śliczna kobieta z ciebie :-)
Aria idealna cera to fakt ;-)
W pierwszej ciąży jakoś w 17-18 tc czułam ruchy
Dziewczyny ktore mają taką schize może forum nie dla was skoro tak się boicie że ktoś coś przeczyta. Po co pisać co kolwiek
Papciarkowa super wieści
Asik my jedziemy do PL na święta
Aria ładnie
Temat kulinarny to dobry pomysł
Marta myślę że jedyną weryfikacja jest systematyczne udzielanie się. Nie widzę sensu podawania danych.
Aria u nas też gofry zawsze mąż robi ;-)
Taka ja ale się cieszę super
Magda śliczna kobieta z ciebie :-)
Aria idealna cera to fakt ;-)
Wesoła Kobietka
Ale z Was ładne dziewczyny Aria zazdroszcze tej cery ;-)
Ja mam niestety sporo zaskornikow. Juz sobie obiecuje, że po ciazy pozwole sobie na jakies porzadne zabiegi.
To u mnie nawet na odwrót, normalnie mam przetluszczajace sie włosy i najlepiej jakbym myła codziennie, na drugi dzień mam już niefajne a teraz trochę lepiej i nie sa takie straszne na drugi dzień.
Ja mam niestety sporo zaskornikow. Juz sobie obiecuje, że po ciazy pozwole sobie na jakies porzadne zabiegi.
To u mnie nawet na odwrót, normalnie mam przetluszczajace sie włosy i najlepiej jakbym myła codziennie, na drugi dzień mam już niefajne a teraz trochę lepiej i nie sa takie straszne na drugi dzień.
Wesoła Kobietka
Ann też miewalam podobne odczucia z tym bulgotaniem po ciąży i jeszcze całkiem niedawno. A pierwsze ruchy też w podobnym czasie miałam. Ciekawa jestem czy teraz szybciej coś poczuję
Wesoła Kobietka
Za to coś czego nie znosilam w ciąży to parcie na pęcherz i ucisk na podwozie ;p. Jak juz pisałam brzuch miałam ogromny i pod koniec tak mnie uciskalo, że myślałam tylko o tym czy tam, dokąd idę bedzie toaleta
Wesoła Kobietka
Papciarkowa o tak jabłka pomagają. Teraz tez pije duzo jogurtow, kefiry itp.
Co do tego soku z zurawina to łudzilam sie, że jest pomocny, ale niedawno wyczytalam, że sok tak naprawde niewiele daje i lepiej działaja tabletki. Chyba, że bedzie sie go piło litrami no albo zadziała efekt placebo
Co do tego soku z zurawina to łudzilam sie, że jest pomocny, ale niedawno wyczytalam, że sok tak naprawde niewiele daje i lepiej działaja tabletki. Chyba, że bedzie sie go piło litrami no albo zadziała efekt placebo
Cherry90
Aria i Magda śliczne dziewczyny jesteście.
Wypowiem się co do teściowej moja teściowa zmarła w 2010 r nagle ciężka historia. Była najlepsza najkochansza i wogole najbardziej najbardziej teściowa i mama na świecie. Bardzo za nią tęsknię i nie mogę przeżyć że moje dziecko nie poznał swojej babci. Wierzę że ona z góry dba o moje dziecko i teraz o moją fasolke.
Ogólnie ostatnio ciągle się z mężem klocek wszystko mnie drażni a że on choleryk to też mu nerwy puszczają. Noo i tak się ciągnie i mam wyrzuty sumienia że o bzdety się denerwuje.
Mam pytanie do tych co już mają dzieci. Powiedzcie mi kurde jak to jest ze Spytam pół dnia dzieciaka pokój na błysk a wystarczy że idę zupę nastawić jak wracam toniewiem czy skakać przez okno czy iść się utopić?? Jak można pięć minut zrobić taki bajzel?? No ręce mi opadają.
Na koniec macie i mnie
Wypowiem się co do teściowej moja teściowa zmarła w 2010 r nagle ciężka historia. Była najlepsza najkochansza i wogole najbardziej najbardziej teściowa i mama na świecie. Bardzo za nią tęsknię i nie mogę przeżyć że moje dziecko nie poznał swojej babci. Wierzę że ona z góry dba o moje dziecko i teraz o moją fasolke.
Ogólnie ostatnio ciągle się z mężem klocek wszystko mnie drażni a że on choleryk to też mu nerwy puszczają. Noo i tak się ciągnie i mam wyrzuty sumienia że o bzdety się denerwuje.
Mam pytanie do tych co już mają dzieci. Powiedzcie mi kurde jak to jest ze Spytam pół dnia dzieciaka pokój na błysk a wystarczy że idę zupę nastawić jak wracam toniewiem czy skakać przez okno czy iść się utopić?? Jak można pięć minut zrobić taki bajzel?? No ręce mi opadają.
Na koniec macie i mnie
Załączniki
reklama
luckychoice
Aria, śliczne włoski! Zazdroszczę męża robiącego gofry Chociaż nie powinnam narzekać... Jak zapytałam przed chwilą mojego, czy mi zrobi gofry, powiedział, że nie, ale zaraz może się ubrać i mi gdzieś kupić
W ogóle, Magda, Aria niezłe laski z Was
Taka_ja gratulacje udanej wizyty! Aż się sama buzia uśmiecha do dobrych wieści
Włosy mi też się teraz szybciej przetłuszczają, codziennie muszę myć i mimo tego nie jest to żaden full volume
W ogóle, Magda, Aria niezłe laski z Was
Taka_ja gratulacje udanej wizyty! Aż się sama buzia uśmiecha do dobrych wieści
Włosy mi też się teraz szybciej przetłuszczają, codziennie muszę myć i mimo tego nie jest to żaden full volume