reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Ja mojego nie podciagam ale jak lezy to przekreca sie na bok i na brzuchu jak lezy to tez sie troche okreca dookola . Silny jest. No to moj przybral prawie 4 kg od urodzenia a byl takim malym kurczakiem [emoji5] smiac mi sje chce bo ja juz mam problem z dluzszym noszeniem tego kloca [emoji5]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja jej nie podciąganim ona sama leżąc napina ciało i stara się usiąśćJa mojego nie podciagam ale jak lezy to przekreca sie na bok i na brzuchu jak lezy to tez sie troche okreca dookola . Silny jest. No to moj przybral prawie 4 kg od urodzenia a byl takim malym kurczakiem [emoji5] smiac mi sje chce bo ja juz mam problem z dluzszym noszeniem tego kloca [emoji5]
Ostatnia edycja:
A to zle zrozumialam [emoji6]Ale ja jej nie podciąganim ona sama leżąc napina ciało i stara się usiąść
Dzidzianapokładzie
Fanka BB :)
Mamaa20 witaj jak Twoje maleństwo ma na imię?
Moja urodziła sie z wagą 3220. Ostatni raz byla ważona jak miała skończone 9 tygodni i ważyla 5200
Moja urodziła sie z wagą 3220. Ostatni raz byla ważona jak miała skończone 9 tygodni i ważyla 5200
Ja dokladnie tez nie wiem ile moj wazy ale jak wchodze na wage z nim i bez niego to roznica w granicach 6,5 kg [emoji1]
Zuzia
Moja ma na imię ZuziaMamaa20 witaj jak Twoje maleństwo ma na imię?
reklama
tekila85
Fanka BB :)
U nad przy wypisie 2640 a teraz ma 2 miesiące i 2 tygodnie i waga ok 5,6 :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom