reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka sprawdz sklad tych herbatek bo podobno jedyne ziolo polepszajace laktacje to rutwica lekarska tak twierdzi moja położna. Jest na pewno w skladzie hipp mama

Ja wypilam pierwszy raz wczoraj herbatkę na laktacje (w składzie miała lipę, anyż, melise I koper) i zastanawiam się czy to mojej małej nie zaszkodziło bo wymiotowałao_O

Dziewczyny ile dni werandowałyście przed pierwszym spacerem?

Ja tez nie werandowalam. Wczesniej pilam bocianka, teraz kupilam hipp mama. Zobsczyny :) dziewczyny daje dzis malej wode do picia i brak problemów z kupka !

A ta wode trzeba dawac? Ja czytalam i rozne sa opinie.
My dzis po wizycie w szpitalu przychodni i teraz jeszcze polozna byla u Nas malego karmie na raty biedny dopiero spokoj mamy i sobie moze zjesc ile chce.
Mowilam o tym jego nocnym nerwjowym jedzeniu itd ale dr zwazyla i ma juz 4 kg a w dniu wypisu ze szpitala 3390 takze troche mu sie przybralo i cyc tylko zostaje.
Chce dzis z butla na noc sprobowac jak myslicie ile ml mleczka przygotowac mojego odciagnietego? Ze 100ml kurde niewiem
U Nas dzis pada wieje brzydko i znow lipa ze spacerku poza tym szybko dzien nam zlecial od rana latanie.

Ja mojej daje do picia koperek ale taki zaparzany. I tez z kupka nie ma problemu i brzuszek się poprawil. Mam tluste mleko i mysle ze musi pic bo ciezko jej się trawi...

reklama
Betka a po co chcesz dawac swoje odciagniete ? Nie może od razu z cyca?
To duży chlop, nasza też juz 4200 kawał kloca sie robi i po malu kregoslup sie buntuje. Wody nie trzeba dawac przy kp, mimo wszystko ja daje :)

Do góry