reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
moj maly daje nam popalic nocami w ciagu dnia ładnie je robi kupkę i spi a po 20 wstępuje w niego jakiś diabeł sam nie wie czego chce, jest marudny nie chce spać, boje sie ze jakiejś przepukliny się nabawi taki jest ryk o wszystko

Wiki bylas u lekarza czy polozna stwierdzila te kolki? Ja tez o tym pomyslalam ze moj maly zlopie cyca caly dzien wieczorem na noc az sie trzesie i juz mowie moze mu nie wystarcza..

mój tez w nocy strasznie niespokojny łapie cyca łapczywie odrywa się do niego i znowu napiera jakbym go głodziła cały dzień i plącze przy tym przeokrutnie

Zyciowa no jak i u nas.. w lozeczku pospala moze z godzine akurat wykapac sie zdarzylam i pozniej oczy jak piec zlotych i jeczenie. W koncu polozylam ja na klatke piersiowa i pospala z 1'5h

reklama
Do góry