reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka nawet nie wiesz jak ja się cieszę☺
Mała miała żółtaczkę. najpierw czekali co będzie a potem była fototerapia. W końcu byłam takim wrakiem człowieka, nie miałam siły zajmować się dzieckiem, że mąż razem z rodzicami chcieli żebyśmy się wypisali na własne życzenie i w domu stosowali tą fototerapie, ale na szczeście wczorajsze wyniki w normie i pani nas wypuścili.

Dziewczyny pewnie był ten temat ale zanim ja się dokopie. co stosujecie na ból brzuszka, kolki?

Dzidzia masaż w prawą stronę, kładę na brzuszek i herbate koperkowa. Czekam aż siostra przyjedzie i mi jakis lek cudowny z Niemiec przywiezie simplex czy jakos tak.

My kolki typowej nie mamy a bardziej dyschezje ale żeby łatwiej było małemu się nauczyć puszczać bąki i się wyprozniac bez spin podaje delicol. I jest lepiej przynajmniej mi się tak wydaje :)
No i masowanie. Gimnastyka. Kładzenie na brzuszek :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wlasnie czop urodziłam:) wiec chyba troche wczorajszy masaż szyjki pomógł :)

A co do kolek to Kamila podrzuciła ostatnio linka o tym leku niemieckim, to jest to samo co polski tylko dawka większa:)

U nas kolki stwierdzone, lekarka każe brac espunisan 5 kropli 5 razy dziennie. Do tego probiotyk jakis. Nie podobają jej się bioderka naszej małej szukamy ortopedy. Kazała też zakupić bebilon w razie w ma stać w domu

reklama
Do góry