reklama
tekila85
Fanka BB :)
Właśnie też jestem ciekawa jak tam u niej, może cisza to dobry znak?
Moje skurcze są nadal, od godziny trochę mocniejsze. Muszę się uspokoić bo tak się zdenerwowałam , że prawie się popłakałam z emocji i nerwu :-) wiem, że to dziwne :-) :-) :-)
Aaa i gbs ok :-) :-) :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje skurcze są nadal, od godziny trochę mocniejsze. Muszę się uspokoić bo tak się zdenerwowałam , że prawie się popłakałam z emocji i nerwu :-) wiem, że to dziwne :-) :-) :-)
Aaa i gbs ok :-) :-) :-)
Wiktorka88 O
Tekila spróbuj prysznic i czy po zmianie pozycji nie przejdzie
tekila85
Zmiana nic nie daje, ale już chyba emocje ze mnie zeszły :-) Zobaczymy jak się jeszcze nasilą to wezmę prysznic i nospe.
betkaa88
Dziewczyny uspokoje Was..cewnik dzis mialam zalozony ale uwaga po 6h wypadł po zalozeniu bole i skurcze byly az myslalam ze wszystko sie rozwinie jeszcze do wieczora ale przeszlo po jakims czasie od wypadniecia cewnika i mam tylko bole miesiaczkowe i takie pojedyncze nieregularne.
Nie wiem czy bedzie obchod dzis jeszcze ale jak nie to czekam do rana i niech sprawdzaja mi rozwarcie czy sie powiekszylo i na moje powinni zadzialac z kroplowka.
Jutro dam znac,a wczoraj odszedl czop
Nie wiem czy bedzie obchod dzis jeszcze ale jak nie to czekam do rana i niech sprawdzaja mi rozwarcie czy sie powiekszylo i na moje powinni zadzialac z kroplowka.
Jutro dam znac,a wczoraj odszedl czop
tekila85
Beatka ale jednak coś się dzieje! Chociaż ten czop sobie poszedł :-) myślę, że to naprawdę już lada chwila!!!!
reklama