reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

U mnie w porządku :-) córeczka 3100 waży :-) skurcze na ktg mi wychodził , dwa nawet do 70 doszły, a lekarz nawet nic o tym nie powiedział , więc chyba te skurcze z ktg tak na prawdę nijak się mają do zbliżającego się porodu :-) jutro jadę do takiej kliniki gdzie bym chciała rodzić to może tam dowiem się jeszcze czegoś ciekawego bo ten mój lekarz prowadzący to jakiś mało wylewny ;-) jak często macie wizyty w ostatnim miesiącu ? bo u mnie stwierdził , że wszystko jest dobrze więc spokojnie za dwa tygodnie się mogę umówić
Julian skurcze nie tylko muszą być wysokie ale też odpowiednio długie i regularne :-)
Ja w szpitalu miałam co kilka minut takie już ponad 100 i to ich zaniepokoiło. Na szczęście właśnie nie trwał taki każdorazowy skecz dłużej niż kilka sekund.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jadę do szkoly rodzenia, matko jak mi sie nie chce. Od wczoraj tylko bym spała i spała i juz nawet jeść mi sie nie chce.
Julia superancko :) Betka jak sie czujesz? Ciągle o tobie myślę ;)

Bylam na zakupach w galerii mowie musze polazic moze cos tym zdzialam ale poki co to tylko padnieta jestem,dokupilam takiego misiowego pajacyka w H&M bo stwierdzilam ze co ja malemu ubiore po szpitalu jak wszystko cieple mam duze.
Wszyscy na mnie patrza jak na czubka jak mowie ze na jutro mam termin a ja sobie chodze jezdze i jeszcze jutro ide do fryzjera odrost sobie zrobic.A co ze termin to mam sie uwalic i lezec ze tak na mnie patrza bo juz niewiem?!

A propos czekania dziewczyny słyszałyście o jakis domowych sposobach wywoływania? Ja mam jeszcze prawie 3 tyg wiec jeszcze sie nie stresuje ale pamietam ze z córa tydzien po terminie to juz szalałam...
Ja od koleżanek z pracy słyszałam ze na wypędzenie maluszka oprucz wiadomych sex i długi spacer metod podobno dziala bardzo ostre jedzonko, ananasy( ale to by trzeba było kilka ich zjeść) i herbata z liści malin...

reklama
Do góry