Witam czwartkowo,ja narazie jakies sily mam,zaraz nam wszystkim leki zapodam,Dzis jednak chyba wybiore sie z nimi do pediatry bo z Oliwka jest coraz gorzej,zaczyna sie pokladac od samego rana,taka bez zycia,kaszle i katar,juz kilka dni to trwa,skontroluje to dzis u pediatry .
Dziewczyny prosze was o porade bo ja juz z Oliwka serio odpadamJak wszyscy wiecie Oliwka jest chorym dzieckiem,dziewczyny ja juz sil do niej nie mam,ona ma 4 latka a nie spi w nocy,momentami ona jest gorsza od alanka w nocy ktory wiecznie wola cyca,ale oliwka w tym wieku nie przesypia wogole zadnej nocki,po kilka godzin w nocy swieci sie u niej lampka bo jak ona sie przebudzi to placze,jeczy, i trzeba jej lampke zapalic,pozniej jak sie jej np za 2 godzny zgasi bo mnie sie usnie bo tez cos spac musze to ona zaraz zas w placz i lament i zas swiatlo trzeba jej wlanczyc.Czasem to mimo zapalonej lampki placze i jeczy i niewazne czy jest zdrowa czy chora ,ona tak ma co noc.Co noc wstajemy do niej kilkakrotnie,Ja sie nie dziwie ze ona pozniej w ciagu dnia jest rozdrazniona,marudna itp,kazdy na jej miejscu by byl,jak ona sie nie wyspi to pozniej pewnie dlatego taka jest
.To chyba nie jest normalne zeby ona po nocach nie spala? chyba ze u niej sie ta jej choroba tak objawia?
Dzis wezme od pediatry dla niej skierowanie do neurologa,zapisze ja ale wiem ze kilka misiecy bede czekala na wizyte ,no ale kiedys sie doczekam,bo z tymi tikami i ogolnie z jej choroba musze sie przejsc do neurologa,wczesniej do rybnika chodzilam z nia do pani neurolog ale teraz jestesmy tu i tu musze zaczac z nia chodzic do neurologa.A do tego pomyslalam sobie o psychologu dzieciecym,nie wiem czy trzeba skierowanie od pediatry? moze taki psycholog jej pomoze? moze mnie pomoze jak z nia sobie radzic? juz sama nie wiem? juz sama nie mam sil ani pomyslow,ale moze ten psycholog to dobry pomysl???//
Najchetniej to bym oliwke zapisala na jakies warsztaty zajeciowe dla takich dzieci,tylko gdzie takie znalesc?
Jak macie jakies pomysly to prosze was o pomoc bo serio i ona sie wykancza i ja ,ile lat mozna zle spac w nocy??????