reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
Operację miałam w marcu, stare dzieje, ale dieta jeszcze musi być zwłaszcza,że przy tym zapaleniu woreczka trzustka zachorowała a trzustkę leczy się głodem.:---(Tyle rzeczy bym zjadła a nie moge...:--(
aga1480
mama 3 muszkieterów
No u mnie bez zmian, tata czasem nas odwiedza,żyjemy sobie samotnie ale spokojnie. Do pracy bardzo chciałabym isć ale niestety w żlobku miejsc nie ma, na inna pomoc co do dzieci nie mam co liczyć...Finansowo chociaż ojciec się sprawdza.. Coś chyba jakąś depresję dostałam ostatnio, wszystko na siłę robię i choć bliźniaki naprawde są grzeczne i spokojne, śpią cale noce, to mam wszystkiego dość... Może to pogoda...
magdziunia
Październikowa Mama'08
Hello ... uuuu ... jak gorąco na dworzu.
Byliśmy na zakupach - kupiłam prezencik rodzicom.
Zbiera się chyba na deszcz i burzę
Najadłam się nektarynek i pękam.
A na jutrzejsze śniadanko zakupiłam sobie dwa melony :-) - jakoś planuję sobie te dni z jedzonkiem.
Tylko muszę wdrożyć się w to wszystko - a tu na dniach imieninki taty
Wczoraj robiłam brzuszki i dziś mnie mięśnie trochę bolą, ale to nic - i tak będę ćwiczyć :-)
Aga witaj - oj dużo pracy przy 3 muszkieterach masz.
Wyglądasz ślicznie a brzdące słodkie.
Czarna hello :-)
Byliśmy na zakupach - kupiłam prezencik rodzicom.
Zbiera się chyba na deszcz i burzę
Najadłam się nektarynek i pękam.
A na jutrzejsze śniadanko zakupiłam sobie dwa melony :-) - jakoś planuję sobie te dni z jedzonkiem.
Tylko muszę wdrożyć się w to wszystko - a tu na dniach imieninki taty
Wczoraj robiłam brzuszki i dziś mnie mięśnie trochę bolą, ale to nic - i tak będę ćwiczyć :-)
Aga witaj - oj dużo pracy przy 3 muszkieterach masz.
Wyglądasz ślicznie a brzdące słodkie.
Czarna hello :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka wczoraj zrobiłam 50 ale to dla mnie za mało.
Muszę po prostu się wdrożyć - przed ciążą mogłam zrobić ich 200 i było oki.
Ćwiczyłam dużo więcej - jakoś z kondycją było lepiej a teraz aż wstyd się przyznawać pani od wf pożal się Boże ;-)
Dlatego trza się brać za siebie i przez 2 miechy zmienić co nieco.
Muszę po prostu się wdrożyć - przed ciążą mogłam zrobić ich 200 i było oki.
Ćwiczyłam dużo więcej - jakoś z kondycją było lepiej a teraz aż wstyd się przyznawać pani od wf pożal się Boże ;-)
Dlatego trza się brać za siebie i przez 2 miechy zmienić co nieco.
reklama
Podziel się: