reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
No to mamy na paździochach 2 lipcówki:-):-)
Gratuluję!!! Spokojnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań życzę :tak:

PS czarna a myślałaś o cyckach? Bo zdaje mi się że ty narzekałaś na ich stan po 3 ciążach i małym rozmiarze.
U mnie rozmiar wprawdzie raczej niewielki ale stan po ciązach i odchudzaniach masakra!!!!!!!!
Operacji nie zrobie, kremy nie pomagają. Zostaje superrrr push up.:baffled: Bez stanika to się nawet nie pokazuje bo lkAMFKJRHSJDCslmi:baffled::sorry::sorry::sorry::sorry:

Dorotka gratulacje!!!!!!!!!!

Szczesliwego rozwiazania I zdrowego bobaska:tak::tak:

A jesli juz piszecie o biustach dziewczyny to ja oddam w dobre rece ze 3 rozmiary za darmo!!!!!!!!!!!!!:-)

Dorotka AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nie no szalejecie. Kurde oby to nie było zaraźliwe!!!!
GRATULACJE!!!!!

Ulka
biore pierwsza!!!! Kurde u mnie z tym to masakra:((((( Staniki noszę 70/b:((((((
Ja nigdy do kosmetyczki nie chodziłam to mój pierwszy raz!!!! a co do tego makijażu też mnie kusi:tak::tak::tak:

Wiola ja tam się śmieje że pójdę do programu Szczyta:)))) niech mi zrobia za darmo::-D:-D:-D
I dziękuję za odpowiedz strasznie się cieszę że tak wszystko sie zakończyło!!!! A Ty dbaj o siebie i jak czujesz potrzebę idź na terapie!!!

Minisia i przy anty zaszłaś?????

No i jestem po zabiegu mam pełno śladów po nakłuciach nie powiem żeby było to przyjemne ale nie bolało:tak::tak: aby były efekty potrzeba 5 zabiegów:tak::tak: tak więc wszystko przedemna:rofl2: ale jestem zadowolona ogólnie bo czuje że skóra z lekka taka pełniejsza nie wiotka:tak::tak:

dzisiejszy test :-)

2n1g9jo.jpg

U gory wczorajszy,nizej dzisiejszy :-)

xeh7r8.jpg

Dla przypomnnienia moje dzieci na dzisiejszym spacerku :-)

j76s92.jpg

Ja i dzieci

2yphdzn.jpg

Dorotka no dowody mówią same za siebie. Wiec zyczę Ci spokojnych miesięcy i udanego rozwiązania. Oczywiście podziwiam za decyzje:)) Alanek chyba jest bardzo podobny do Ciebie bo Oliwka to raczej tatuś:))) ale suer dzieciaki Ci urosły, Ty natomiast nic się nie zmieniłaś:))) i widzę ze psiaka jeszcze macie lol:-D:-D

Widać ze weekend nastał bo u Nas cisza. Ale mam nadzieję że we wtorek wrócicie???? My właśnie zaczynamy zbierać się z dzieciakami do bowlingu,jest to nasza pierwsza taka wyprawa i ciekawa jestem jak dzieciaki zareaguja:tak::tak:

Czarna odstawilam bo zle sie czulam I nie zdarzylam wziasc nowych ;)
Najblizsza rodzinka juz wie ..no moze oprocz dzieci bo wole poczekac do usg a mialam mysli rodzicow. .moi zadowolenia jesli ja jestem I pow ze ma..dbac o siebie I zycza mi szczescia. .ehh biedni ci moi rodzice wiedza ile przeszlam I nawet jak nie pochwalaja tej decyzji to nic mi nie powiedza. .

reklama
Minisia I Dorotka dbajcie o siebie I o wasze fasolinki.

Ja juz podziekuje za nowe dzidziusie, fajne sa ale juz to nie dla mnie, ciesze sie z tego co mam I niech tak zostanie:tak:

My dzis bardzo mily dzionek mielismy, dzis Lenki imieniny I pojechalismy na obiad, na lody, do kina (film Turbo:-D) I tak jeszcze sobie polazilismy wszyscy w czworke, potrzebne nam to bylo bo ostatnio M duzo pracuje wraca poznym wieczorem I nie ma zbyt duzo czasu dla dzieci...

Jutro jestem umowiona z kolezanka, jedziemy wplacic kase na bilety na sylwestra, potem na kawke, tak ze bedzie milo, we wtorek kosmetyczka, ach jak mi dobrze:tak::tak:

A teraz juz zasiadam przed TV I ogladam tenis:)))

Do góry