reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dominika gratulacje!!! To teraz powinien byc dla rownowagi chlopak:-):-):-)

Wiolka zdrowka dla dzieciaczkow:tak:
Tak nigdy bym sie nie spodziewala gdybym tego nie przezyla na wlasnej skorze a gowniara taka wydawaloby sie spokojna, taka cicha woda:no: moglabym ja golymi rekami udusic

Dorotka noi super, maly postep juz jest a zobaczysz ze z tata pojdzie o wiele szybciej, zawsze tak jest:-)

Czarna ja mam w domu plyty dvd zumby I sobie tancze sama:-) jak nikogo nie ma w domu:-D
Napisze do Ciebie priv na FB jesli nie masz nic przeciw temu to bys mi doradzila fachowo;-)

Dobrej nocki, ciesze sie ze jestescie:tak:

reklama
Ulka tata go dziś wyjątkowo sam zawozi bo ja po wczorajszyn ranku odpadam ,ale niestety to będzie zadko żeby tata go odwiózł bo zazwyczaj o tej godzinie jest już dawno w pracy :-(, jeszcze myślę żeby we wtorek z nim pojechał bo po 3 dniach wolnego moze być problem :-(. Znam alanka i wiem ze dziś przy tacie też będzie płacz,ale moze mniejszy,obadamy :-).

Czarną a co dokładnie sie stało w tym przedszkolu ?

Minisia jestem w szoku ,właśnie ty spirali nie mialas ? Ale strasznie sie cieszę ze w ciazy jesteś :-), napisz jak sie czujesz ? Jak tam z partnerem ? .

Moja oliwka to wczesne wstawanie ma po mnie :-(, już od 6 sie obudziła ,i gada do siebie ,ech ze to dziecko dłużej pospać nie umie ? Fakt przed 7 wstają oboje ale to przed 7 a nie o 6:-(.

Dziewczyny ja mam dylemat mały ,dziś 31 dc gdzie ja do 30 dc dostaje @ ,kiedyś już w 28 dc bym reagowała ,ale zrazilam sie ,gdzies mam wrażenie ze zaraz @ dostanę,i też mam takiego pecha ze zrobię test i w tym samym dniu @ dostaje :-(, no nic poczekam jeszcze choć kusi mnie oj kusi ,ale jakos nie myślę ze w ciazy jestem ,pewnie dziś @ przyjdzie ,obadamy .

Fajnie ze wątek obudził sie na nowo ,tylko aby zaś szybko nie zapadł w sen zimowy :-)

stuk stuk kawunią właśnie wszamałam śniadanko i pije kawkę:)) Dziś mam wolne od ćiwczeń bo jutro czeka mnie maraton Zumby więc musze zregenerować siły:rofl2: ale za to wybieram się na Karboksyparty do kosmetyczki za namową sis i bratowej. Nie wiem czy aż tak źle wyglądam:szok::nerd::baffled::rofl2: ale co tam trza wszystkiego spróbować. Dla niewtajemniczonych karboksyterapia jest to wypełnianie dwutlenkiem węgla. Takim małym pistolecikiem z igiełką wprowadza się pod skórę takowy gaz i wypełnia zmarszczki, rostępy blizny itp. Ja akurat mam problem ze zmarszczkami mimicznymi a po drugie moja skóra też dostaje po dupie bo tyje i chudne i tak co rusz więc też muszę jakoś wzmocnić. A co tam raz się żyje:-D:-D

Dorotka
napisz koniecznie jak udał się eksperyment z Alankiem. co do testów znając mnie ja już bym było po 10 testach:-D:-D:-D i podziwiam za decyzje o kolejnym bobo.:tak::tak::tak: Co do Samika napisze jak się wyjaśni

Dziekuje kochane
czuje sie w sumie dobrze poza tym ze zmeczenie mi doskwiera jest ok
Jeszcze nie dotarlo do mnie to w 100% I w sumie nie bylo jakiejs mega euforii jaknpoprzednio a raczej strach jednak juz teraz jest dobrze ciesze sie I dbam o moja fasolke ;)
Nie mialam spirali bralam tabsy anty
W srode ide do lekarza ale tu 1 wizyta to wywiad I skierowanie do poloznej a ona zas kieruje na usg ktore pewnie bede miala po nowym roku niestety ehh to se poczekam :(

Nic lece sprzatac bo moj za 2h wraca z pracy I pojedziemy na obiadek na bank, a uklada nam sie dobrze naprawde jest super i oby tak zostalo! Ma wspaniala rodzine czesto razem spedzamy czas ostatnio zrobili mi przyjecie urodzinowe niespodzianke :) teraz ciesza sie na maluszka I jak bedzie ok to zostana 2 razy dziadkami w roku bo w styczniu jego bratu ma sie urodzic :)

CZARNA podziwiam Cie z tymi zabiegami,ja to chyba bym sie bala :-D,to 3 mam kciuki z rozwiazanie pozytywne dla was tej sprawy z Samim :tak:.Co do testu to ja normalnie tez bym juz 15 ich zrobila ,ale teraz wogole sie nie nastawialam i jakos nadal mysle ze@ zaraz przyjdzie,ale pewnie jak do pozniejszego popoludnia nie dostane to polece po test bo ciekowosc mnie zje hihihih.

MINISIA 3 mam kciuki za fasolke i ciesze sie ze u Ciebie wszystko ok .

Tata zawiozl alanka,placz byl juz w domu ze on nie chce ,ze tata ma z nim tam zostac.M mowil ze Alanek strasznie plakal ,ale dal sie rozberac a nie to co ze mna wczoraj.Jeszcze pozniej M go slyszal bo troche tam poczekal ale pocieszajace ze jak M wychodzil to juz alanka nie slyszal :-).

Dobra pomalu zbieram sie i lece po alanka, z nim po oliwke i do domu.Tata oliwki ma dzis przyjsc i zabierze ich do domu kultury na taniec :-) a ja wtedy dzieciom placki ziemniaczane zrobie :-).

Jesli chodzi o tate oliwki to nasze stosunki sa poprawne jak na bylych malzonkow :-),nic oprocz oliwki nas nie laczy a ja skutecznie sie od niego wyleczylam,nawet zablokowane ma dzwonienie do mnie,ze sie do mnie dodzwonic nie moze,jak cos chce to dzwoni do oliwki na jej telefon ,a ja mam swiety spokoj, a ja jest wypity to wylanczamy telefony i jest cisza i spokoj :-).

Czarna o M pytasz? jest już po leczeniu, teraz tylko badania kontrolne zostały. PO nowym roku TK będzie miał, a w grudniu robimy markery.
Czuje się ok i wierzymy, że będzie ok. Ale nie da się ukryć, dla niego to był bardzo trudny okres, ale mnie też sieknęło.
Mówię, że mi psycha siadła i chyba tak trochę jest. Nie mogę dojść do równowagi, byłam nawet u terapeuty.

Czarna - czekam na relacje po wizycie u kosmetyczki, ciekawam jak długo efekt się utrzyma.

Ja byłam ostatnio na mikrodermabrazji czy jakoś tak i cały wieczór mąż mówił, żę wyglądm 5 lat młodziej, ale mam wrażenie, że efekt zniknął już następnego dnia :rofl2::rofl2:

Domi no to zaszalałaś, Gratuluję!!

No to jak Dorotka juz robilas ten test?????:-)

Jak tak piszecie o zabiegach to ja tez chodze do kosmetyczki na peeling kawitacyjny, robie sobie serie tj, 6 zabiegow, a co tam zawsze wszystko dla wszystkich a ja bylam na szarym koncu...

Teraz bym chciala zrobic sobie makijaz permanentny kreske na gornej powiece, narazie tylko mysle o tym ale po nowym roku sie skusze:tak: tylko musze wyszukac dobrego I sprawdzonego fachowca......

A tak po za tym to dzis mam pracowity dzien I jeszcze za chwile tez mam robote wiec uciekam:)))

Milego wieczorka:))):tak:

5d5k5e.jpg

2nqgqqb.jpg

reklama
Do góry