reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

A nasza mała dziś przegięła, pojechała bez pytania do kolegi i to na 10 min przed obiadem a specjalnie dla niej robilam ruskie pierogi i w dodatku tam zjadła obiad, teraz stoi w kącie i beczy:wściekła/y:

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif
[/quote]
oj tez bym sie zdenerwowala pewnie. pamietam jak jeszcze niedawno ja tak robilam i naprawde nie rozumialam tego dlaczego wszyscy byli na mnie zli...mialam zjesc obiad to zjadlam, a to ze u kolegi to dla mnie bez roznicy bylo...:baffled:biedna mamusia...
------------------
ale mi to cos dziwnie wyszlo...:)to byl cytat Uli:)

reklama
Motylku uważaj na siebie bo lepiej aby dzidziuś jeszcze trochę pomieszkał w twoim brzuszku:tak: A ja dzis zaliczyłam lekarza ale tylko po l4 bo mi sie skończyło. Na wizytę idę w poniedziałek. Później poszłam do urzędu zameldować się i pozałatwiać parę spraw.
A teraz ledwo siedze:no:

Dobrze Cię widzieć Motylku - jeszcze trochę wytrzymaj ;-)
Beza fajna koleżanka :rofl2: - to miło jak ktoś oferuje pomoc
Marma ja robiłam tak jak dziewczyny już pisały moczyłam w vanishu i czasem prałam w dorosłym proszku, a później jeszcze raz w dzidziowym.
Małaulka to Cię córcia urządziła :baffled:

hej weszlam tylko na chwile napisac,ze jestem juz w domu.Wczoraj pojechalam na izbe i mnie zostawili,bo skurcze mialam,przelezalam noc,a dzis od nowa badania ginekologiczne,ktg i wszystko jest w normie:tak:Taakze sie uspokoilam.Wczoraj jak ginekolog powiedziala,ze mozliwe,ze sie zaczelo to malo nie zemdlalam,no,ale przeszlo.Siedze w domu i nie mam zabardzo humoru,takze wroce jak troche odsapne.pozdrawiam

Dobrze, ze się wszystko uspokoiło. Nogi zacisnąc i czekac do 36 tygodnia przynajmniej.

Do mnie przyszła wczoraj znajoma z mała Laura(3 m-ce młodsza od Jasia, super się bawili. Pomijam oczywiście popychanie, zabieranie zabawek, gryzienie, szczypanie etc. :) ) i wyobraźcie sobie, że uprasowała mi dwa kartony ciuszków dla cudzika!! Było mi głupio, ale ja nie dałabym rady tyle ustać na 100%.
Dzisiaj dzowni o 8:30 czy reszta wyschła bo ona przyjdzie prasować.... :)
To jak nie miała co, to mojemu P poprasowała koszule do pracy....

.

Super ta znajoma:tak: Ja nienawidze prasować.

Dziewczyny mam do was takie pytanko. Czy któraś z was orientuje się może w czym lub jak wyprać rzeczy maluszka żeby się wybieliły? Czy to jest wogóle możliwe? Wiem że nie można używać wybielaczy. Dostałam trochę ubranek po znajomych i zastanawiam się czy dało by się coś zrobić z tymi z lekka zszarzałymi. Może dziewczyny które mają już swoje pociechy wiedzą jak temu zaradzić?

Ja ostatnio ładuję całą paczkę sody do białego prania i wszystkoi ładnie schodzi - no i tansze niż wanish;-) To chyba by nie zaszkodziło Maluszkowi.

A ja po raz tysieczny wycieram kurz z mebli. I tak wszystko jest białe, nawet włosy mam sztywne. Trochę to bez sensu bo to przecież nie koniec remontu ale ja patrzec na to wszystko nie mogę:baffled:

Ja ostatnio ładuję całą paczkę sody do białego prania i wszystkoi ładnie schodzi - no i tansze niż wanish;-) To chyba by nie zaszkodziło Maluszkowi.

A ja po raz tysieczny wycieram kurz z mebli. I tak wszystko jest białe, nawet włosy mam sztywne. Trochę to bez sensu bo to przecież nie koniec remontu ale ja patrzec na to wszystko nie mogę:baffled:
Kaka świetny pomysł z tą sodą :tak:
A widać już jakiś koniec tego remontu???

Ula to Cię córa zdenerwowała, pewnie nawet się nie zastanowiła i teraz ma za swoje :baffled:
Wróciłam od lekarza i gardło niby zdrowe, a cały czas pobolewa, hmmm...dziwne. :szok:.
Kurcze już mi się znudziło książki czytać, może jakiś filmik bym ściągneła, ale nie wiem co, doradzicie Panienki?????

Wypróbuje tą sodę.

A co do filmów to Lejdis jest bardzo fajne.

Kaka na sprzątanie po remoncie polecam wodę z octem. Wystarczy raz przetrzeć i naprawdę efekt bez porównania.

Kaka na sprzątanie po remoncie polecam wodę z octem. Wystarczy raz przetrzeć i naprawdę efekt bez porównania.

Marma ale chyba tylko kafelki te na ścianie i na podłodze, no i okna :-)

Ja polecam Lejdis, Przebudzenie albo Chłopaki tez płacza;-)
Miniś na Lejdis byłam w kinie, a tamte dwa zapuszczę do ściągania, byle tylko trzepaki mi się nie pościagały :zawstydzona/y::laugh2:. Dzięki za rady.:-)

reklama
Do góry