reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

no wrześniówki zaskoczyły nas i same siebie też pewnie :-)
ppatqa fajnie że Bavaria Ci smakowała, ja ją popijam, wg mnie lepsza od Lecha i całkiem 0%, a piłaś jabłkową? bo taka też jest
blond super że odespałaś już zmęczenie a dwa pojedyncze weselicha po takim maratonie miną raz dwa
minisia dzieciaczki masz fantastyczne, pokazały ojcu gdzie jego miejsce :tak:
przedwczoraj śniło mi się że rodzę przez cc, ze szczegółami :-) sen był przyjemny ale i tak wolałabym naturalnie
dziś mam zwiedzanie traktu porodowego
u nas dziś znów upalnie i słonecznie, zakręcona pogoda

reklama
Hihi Minisia to masz genialne dzieci:tak::tak::tak:dostalo mu sie:tak:pewnie nawet nie wiedza jaka frajde Ci sprawily:-)
ja tez palilam przed ciaza:zawstydzona/y:i wlasciwie troche w ciazy tez bo zanim sie o niej dowiedzialam to minelo 6 tygodni i troche Rafalek sie biedny nawdychal:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja mam nadzieje ze juz do tego nie wroce, chociaz ostatnio rzeczywiscie czasami mam ochote, ale jak tylko ten smrod poczuje to mi przechodzi:tak:no i te ceny..Marlboro ponad 9 zl kosztuje juz, L^M ponad 8...wiec raczej nie wroce:tak:zreszta pewnie i tak nie byloby mnie stac, bo wole cos Rafalkowi kupic niz wydawac 300miesiecznie na fajki;-)
a tymi wrzesniowkami to fajnie tylko jakos szybko teraz mi sie wydaje....bo ja dopiero 30 tydzien a one juz zaczely:tak:

Witam!dwa dni mnie nie bylo,a wy tyle napisalyscie,ze czytam i czytam:-)!DZIEKUJE ZA PAMIEC I ZYCZONKA WSZYSTKIM!!!!!!!!
Ja praktycznie nie dawno sie dobudzilam:-D.Weekend meczacy...W sobote bylismy u kolezanki na urodzinach i po kolyske.Wrocilismy wieczorem i jeszcze znajomy przyszedl:baffled:.A wczoraj od rana szykowalam karpatke i salatki,bo znajomi przyjechali i kuzynka.Caly dzien na nogach:wściekła/y:.Powiem wam,ze imprezy i takie odwiedziny juz nie dla mnie:-(mecze sie strasznie,tylko bym lezala ostatnio i nic wiecej!!!Dzis od rana nie zabardzo sie czuje,zmeczona,nogi cala noc mnie bolaly,a wczoraj jeszcze popuchly:szok:.Dobrze,ze weekend juz minal,nastepny znowu wariacja,bo znajomi na 4dni przyjezdzaja:laugh2:
malena-ja tez codziennie mam sny o porodzie,czasem i takie przerazajace:crazy:
Ppatga ja tez nie lubie takich gosci.Jak sasiadka wpada ze swoimi to ja pelna w stresie:-D
Ciril-super,ze budowa idzie,a z majstrami to sobie poradzisz:-D
Ewela-dobry sen.Milej wizyty w SR i chwil z M:-p
Minisia-ale mu musialo byc glupio:tak:.Dobrze mu tak,bo jak dzieci sie czuja jak ojca nie widuja!!!???:wściekła/y:
Blond-masz jeszcze sily na te wesela,bo ja chyba bym nie dala rady.Twarda babka z ciebie:-)
Dorota-fajnie,ze spedzilas te pare dni bez stresu,aby tak dalej;-)

Ale się rozpisałyście :-D
Ja od rana zalatana - zawiozłam zwolnienie do pracy, pozałatwiam pilniejsze sprawy a teraz już 3 pranko wstawiłam i za sprzatanie się wzięłam.
Jakoś w weekend nie miałam ochoty a dziś - jakiś przypływ energii :-D
Mała przerwa na bułeczkę maślaną i napisanie na ulubionym forum i dalej do pracy.
Miłego dnia i do później.

gosia no mamy się, oj rozbisz za kierownika budowy, ja tez zaczynamsie nakręcac a mam tylko koszule
Ewelastraszny sen, a ja musze z SR czekac do wrzesnia, oj to pewno cie nie bedzie
blond ja tez lubie jak przychodzą paczki
ciril tez nie rozumiem, ja gotowałam obiad jak była budowa stajni, ale dlatego ze robił teściu, ojciec, mąż i wujek za friko oczywiście
ania nie ma za co
minisia nieżle, podobaja mi sie te twoje skarby
mirabelka jablkowa piłam, a jest inna bo w sklepie ie było

wiecie co ja nawet niewiedziałam ze fajki takie drogie, myslałam ze kosztuja 2-3 zł. Ja byłam dziś w pracy szefa nie ma więc luzik tam totalny, księgowa wyliczyła mi ile mam L4 i poplotkowałam z kolezankiami, ale fajnie wróciłam przed 14 więc troche odpoczelam od gości, teraz leczo sie robi, pycha. Acha jest pierwsza strata, urwana klamka w drzwiach.

a ja sobie udka dzisiaj na obiadek pieke z ziemniaczkami:tak:i do tego marchewka gotowana bo cos mnie wzielo ostatnio na nia:tak:
mi sie dzisiaj snilo ze moja mama urodzila Rafalka, powiedziala ze mi pomoze wiec urodzila:-D:-D:-Dcoraz lepsze te sny mamy:-D

Czarrna - fajny ten gorsecik, ale tez cena wydaje mi sie podejrzana... ale podobno sa takie pasy na brzuch specjalnie dla kobiet po porodzie ...

Moja koleżanka dzisiaj urodzila coreczke !! 4kg :-) sliczna dziewczynka :-) tez juz sie nie moge doczekac konca pazdziernika...ehhh....

a ja w pracy... dobija mnie już powoli ta praca, ale niestety do połowy września nie mogę iść na zwolnienie :-:)-:)-( ale za to wtedy już się nie będę na nikogo i na nic oglądać tylko będę w domku!! wreszcie będzie czas dokonczyc wszelkie zakupy, wyprac ciuszki itd ...
Ja wiem ze sa takie pasy itp po Laurce miałam ale w jednym miejscu przylegał w drugim odstawał:-( A mi tez zalezy na udach i dupci:rofl2:
Kurde podziwiam ze jeszcze pracujesz:szok:
Gratulacje dla kolezanki
Witam Was Kochane!!!! Od rana załatwiam betony, bloczki, transporty na ten tydzień (jak to w poniedzialki :laugh2:). M. po 6 wybył do pracy, wraca w sobotę (jak cotygodniowo, spisal się :-p:laugh2:). Mały wierci się w każdą stronę i rozumiem doskonale Wasze samopoczucie, bo i moje nocki są już... hhmmmm... "niewygodne" :laugh2:
Ppatqo, mamy się obie :sorry2:, ten sam stres, ten sam nastrój....:sorry2:
Czarna, wiesz mi Kobieto, masz teraz taką figurę, że jak Sami zdecyduje się rozdwoić, to nie będziesz miala z czego chudnąć :tak::tak::tak:
Gadalam wczoraj z mamą przez Skypa. Nie podoba jej się imię dla Synusia, ale cóż, wszystkim nie dopasujesz. Jednemu Kaśka, innemu Maryśka....
Wiecie co? Ja to się zaczynam nakręcać, że chyba powinnam już trobę do szpitala pakować :-p:-p:-p Ależ się cieszę, że to już niedlugo :tak::tak::tak::laugh2:. Buziam mocno :***************************
Ale mi słodzicie te foty kłamia bo to tylko opakowanie rzeczywistosc jest bardziej brutalna:tak:
Gosiu ja torby nie pakuje ale mam osobna płeczke i szuflade i tam wkładam rzeczy do szpitala:-p potem myk do torby i gotowe:-D
Hej dziewczyny, troche sie nieodzywałam:sorry2::sorry2::sorry2:dzis ładniejsza pogoda na szczescie:tak::tak::tak:Moje Kochanie przyjechało dzis w nocy i jutro bedzie u mnie hihiihhiih juz niemoge sie doczekać:-):-):-):-):-):-):-)jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo dzis miałam wizyte u fryzjera ale zadzwoniła fryzjerka i przełozyła wizyte dopiero na czwartek, M jutro bedzie a ja wyglądam "jak idz i niewracaj":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i dzis pierwsze zajęcia na szkole rodzenia:-D:-Dide sama ale to organizacyjne wiec...śniło mi sie ze byłam na zajeciach ze SR i była gruba i stara połozna, wkólko sie darła i uczyła nas robic domowy makaron:-D:-Dmowiła ze kazda gospodyni musi umieć:-D:-D
Ale sie usmiałam z tej położnej i makaronu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No to teraz ja sie witam:tak:
obudzilam sie w koncu:-)po tym weekendzie spalam 22 godziny:-D:-D:-D
i czuje sie tak jakbym niegdzie nie wychodzila.
przed chwila zamowilam moj wozek:-D:-D:-Dkolor grafit -blekit jednak...:tak:tez jest adny, a pewna nigdy nie bede do konca:tak:
fajnie ze Justyna w calosci jeszcze:tak:az sie balam zagladac na forum ze moze jest nas o 1 wiecej:tak:
z tym gotowaniem to tez jakos nigdy nie rozumialam....przeciez jak normalni ludzie ida do pracy to zabierraja jakies kanapki i tyle...no chyba ze u Was beda mieszkac:tak:
ide jesc i czekam na listonosza jakiegos bo 4 paczki z allegro maja przyjsc niedlugo:-)
Mi tez najbarzdiej sie podobał sie ten kolorek. Czarny jakos mi nieodpowiada bałabym sie przyciagania promieni słonecznych:tak:
Ja tez czekam na paczki z allegro i cisza:crazy:
Minisia rozbrajaja mnie tacy tatusiowie. Moja Niki swojego widziała jakies 7 lat temu????
Ja przed nim nie uciekam to jego wybór i strata
Ciril hmmmm w sumie ja tez jestem przeciwna obiadka ale kazdy robi jak chce
Antuanet wow podziwiam i szczerze wspólczuje tej dziewczynie

Ja juz po zakupkach i obiadku teraz odpoczywam:-p

reklama
Czarna-[QUOTE]Ja wiem ze sa takie pasy itp po Laurce miałam ale w jednym miejscu przylegał w drugim odstawał:-( A mi tez zalezy na udach i dupci:rofl2:
Kurde podziwiam ze jeszcze pracujesz:szok:
[/quote] Ohhh..niestety nie mam wyjścia :-:)-:)-( ale juz niedlugo...maksymalmnie miesiac a moze nawet i mniej... choc jezeli mnie zebra nie przestana tak pieronsko bolec, to nawet moze na poczatku wrzesnia uciekne stad, bo dzisiaj to wysiedziec juz nie moge z tego bolu :-(

Minisia - i bardzo, bardzo dobrze, ze dzieciaki taki maja do niego stosunek!! co to za ojciec skoro nawet go nie znaja !!

Wiecie jak moge wstawic cytat, zeby pojawiala mi sie informacja do kogo nalezy cytat??

Do góry