reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Dzien doberek:-) Ja juz 3 dzien rzesach chodze, nie wiem co sie stalo mlodemu ze tak w nocy placze...biedny strasznie mi go zal bo sie meczy.

Malena uciekaj do lekarza szybciej, moze wczesniej cie przyjmie bo ja juz doczekac sie nie moge wiesci!!!!!!!!!!!!

U nas z chorobami na razie cisza ale tfu tfu zeby nie zapeszyc, mlody ostatni raz byl chory w czerwcu wiec bardzo sie z tego ciesze, moze juzwychorowal wszystko co mial i teraz bedzie okazem zdrowia:rofl2:
Zocha zadowolna ze juz do przedszkola chodzi, wczoraj odebralam ja przed 15 to zla byla ze tak szybko przyszlam...:happy:

reklama
Czarna pierwsza noc myslalam ze mu za zimno bo w samym body spal pod kolderka, wiec wzielam go do naszego wyra,przykrylam ogromniasta koldra ale dalej mialczal, i to jest tak ze on do 1 w nocy spi spokojnie a potem zaczyna sie krecenie i plakanie...ja sie juz nawet nad owsikami zastanawialam , wiadomo zocha do przedszkola chodzi moze cos przyniosla:confused: Teraz to juz go nawet do lozeczka nie klade zeby w nocy go nie przenosic, i spi z nami:sorry2:
Zal mi jacka, bo biedny wstaje do pracy niewyspany, ja to sie moge polozyc w poludnie z mlodym a on nie:-(

Magda a ja obstawiam że to na ząbki taki niespokojny
Czarna- co za pech z wózkiem:no:
Malena powodzenia

Witajcie paskudnie leje i wieje brrr.... a ja chcę wyciągnąć mojego na zakupki jakieś żebyśmy do większego miasta pojechali ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo narazie to sam nie wie czego chce:no:
Karolina poszła do szkoły nawet chętniej niż wczoraj:tak:
A Lenka chyba zaczyna spowrotem przesypiać całe noce hurra bo już trzecia z rzędu jak się nie budziła do jedzenia :-)

reklama
Helol
Moje dziecie w zlobku.dzisiaj do 13:tak:a ja mam jakiegos pecha dzisiaj.2 wozki mi sie rozwalily....jezdze tym duzym kombajnem baby mercem i znowu raczka mi dzisiaj w reku zostala i pasy sie urwaly...no to wyciagnelam z piwnicy Slapi ktore i tak juz niezle zdemolowane jest no i malego wsadzilam i sie urwal pasek do regulacji oparcia, takze mlody mial glowe nizej niz nogi:eek:myslalam ze mnie szlag normalnie trafi....zawiazalam ten pasek i na plasko jechal...a teraz szukam na allegro jakiegos wozka a tez 2 g.... gdzies zakopie chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry