reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ale się rozpisałyście od rana, przecież nie dawno tu byłam i już miałam zaległości :)
ja jeżdżę do pracy na 7:30, i tak wstaję ok 6 bo robię maniuniemu mleko, więc i tak i tak muszę wstać. W pracy tez siedzę przed komputerem, ale jakoś mnie to ni męczy. Zobaczymy jak długo.
Strasznie drażni mnie ta pogoda, jestem ciągle senna, a jeszcze Nałęczów obniża ciśnienie, które z kolei z reguły mam bardzo niskie, więc chodzę lekko nieprzytomna... :))

Miłego dzionka, i wreszcie słońca!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej Beza. Zazdroszcze samopoczucia.

No to w wakacje będzie się działo...farb zabraknie hihihi.
Ja tam bardzo lubie swoje mieszkanko tylko teraz to mi balkonu brak - mieszkam na parterze.

To faktycznie plus...z siatami też nie muszę po schodach latać. Mój M nie chce wymieniać naszego mieszkania na wieksze...twierdzi, ze albo domek albo to co mamy.

teraz to chyba taniej wychodzi się pobudować niż kupić mieszkanie, chociaż ja mieszkam w powiecie, gdzie cena mieszkania to 2500-3000 tys.zł/m2, w większych miastach jest dużo drożej.

No to ja mam tez 48 m2 teraz 4 os. 4p bez windy. wózia na dole nie moge zostawic bo zaraz dostanie nog. Dla tego szukamy czegos innego:-p Ale jak sie nie uda to trudno beda dzieci na balkonie wietrzone:-D

reklama
mnie przeraża palenie w piecu, żeby mieć ciepła wodę. Mieszkałam w bloku i jakoś było łatwiej. A u teściów to nawet nie umiem boliera gazowego włączyć, jakieś dziwne umiejętności trzeba mieć żeby to zrobić. A jak będę na swoim to chyba będe teścia prosić, żeby mi w zimie palił :D

Do góry