reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ASIU i jak tam z papierosami ?
EVELAJNA no ta fajna wiosna tam u was :-)
KATE ty jak zwykle zabiegana Ja bym chciala aby Oli pospala dluzej Ona do 6 spi a pozniej to jeszcze maks 2 godziny Nie wiem jak ja wyrobie jak bede wracala o 7 z nocki Jakby ona spala do 10 to ja bym pospala z nia a tak dupa

Kurcze juz nie pamietam co komu mialam odpisac :-)

Wczoraj sie wkurzylam bo dzwonila do mnie kolezanka ktora sie tez wlasnie rozwodzi Oni maja mieszkanie kupione wspolnie i przez caly rozwod mieszkali razem Maja 5 letnia corke i dostali tylko SEPARACJE bo mieszkaja ze soba Teraz ona moze skaladac jeszcze raz pzew i jak ma juz ta separacje to rozwod juz dostanie Ona za tamto zaplacila 600 zl teraz tez by musiala i jak dla mnie to tylko KASA sie tam liczy wrrrrrr To co miala isc pod most aby z nim nie mieszkac i dostac rozwod U nas jest to samo Mieszkamy razem Nie wiem mysle ze jak bedzie juz tak daleko to pomysle moze na przeprowadzka ale gdzie Nie stac mnie Kurka ale jestem zla

reklama
Witam z rana.
Ależ śniegu dowaliło u nas - nosz .... myślałam, że już koniec będzie z tym sypaniem na biało a tu ....:szok:

U nas Sebcio już drugą noc przesypia po 9 godzinek bez pobudki (od 20.00 do po 5.00)
Teraz leży w wózku i tarmosi pieluszkę.

Chyba wybiorę się dziś na spacerek mimo tego śniegu.
Co prawda już nie pada, ale w ciągu dnia nic nie wiadomo jak będzie.

Evelajna z tymi reportażami chodziło o to, że jedna 21 latka poroniła jakiś czas temu. Udawała później że jest w ciąży i jak nadażyła się okazja to ukradła 2 dzniowe maleństwo ze szpitala.
Na szczęście policja odnalazła i ją i dziecko.

A druga miała już 8 dzieci i zaszła w 9 ciążę.
Dziecko urodziło się martwe a ona poszła z tym do ginekologa.
On powiedział jej, że nie jest zapisana i nie przyjmie jej.
Spytała co ma zrobić - nie uzyskała pomocy, więc spaliła zwłoki dziecka w piecu w domu.
Koszmar ... :szok:
Obu kobietom postawione zostaną zarzuty i kara pozbawienia wolności.

Witam Kochane :-).

Dorotka - Patrząc na zarobki w Pl i koszta rozwodowe, to nie ma co ukrywać, że koszta są nie małe..
Kaka - Na co czekasz? Olejek i na leżak :-D

U nas nocka w miarę spokojna. Młoda obudziła się na karmienie o 5-tej i przez 1,5 h musiałam ją nosić, żeby zasnęła z powrotem :baffled:. Coś jej się chyba przestawiło, bo oczka miała jak 5 zł :tak:. Na szczęście jak już zasnęła to wstała o 9-tej :-).
Ja jeszcze w piżamie, Maja pod karuzelą coś skwierczy :-) i tak myślę sobie jak rozplanować dzień.. Na pewno muszę poprać i posprzątać :dry:, potem może jakiś spacerek, szybki obiadek, a dalej to się zobaczy.. ;-)

witam się i ja z rana narzie tylko na chwile bo mały woli bawić się z mamą niż sam, nocka w miare, dziś w planach spacerek, ale jak daleko to nie wiem bo kupa sniegu

Prawda Madziu - ech tak to jest jak dzieci bawią się w dorosłość do której niestety brakuję im.
A wszystko za przyzwoleniem rodziców. Ech ...

Witam
Wiecie co daje rade narazie i dalej nie pale!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
a ten 13 latek...wyglada mi on na jakies 8 a nie na 13...wogole ta historia to jakas masakra...wyobrazacie soobie jak oni wstaja w nocy do tego dziecka????przeciez to nie jest lalka....
ja calymi dniami na skypie nadaje z moim kochanym Walentym:-pjuz mnie uszy od slychawek bola:-)
idu na sniadanko jakies, pozniej chyba jakis spacerek zalicze bo u mnie tez cieplo i sloneczko swieci;-)

Asiu gratki że się trzymasz z niepaleniem.
A ten Walenty to już całkiem zawrócił Tobie w głowie i dobrze :tak::-)

Ja po śniadanku, młody bawi się grzechotką - już z dobre 10 min trzyma w rączce, piszczy jak mu grzechocze heheheh och śmieszny jest z tym.
Ale po 11.00 wybieramy się na spacerek - może porobię troszkę zdjęć w parku.

Ja tez nie wierzę w odpowiedzialnosć takiej pary za to maleństwo. Przede wszytkimsmieszy mnie to gloryfikowanie ich. Idola sobie zrobili...a teraz masy innych dzieciaków pójdą w ich ślady. Juz widzę, jak noszą malenstwo po nocach, karmią, przewijają kupki itp. A gdzie czas na ich naukę i wypoczynek...pewnie ich mamusie mają po prostu kolejne dziecko i tyle.

Z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować Asi niepalenia. Widać Walenty lepszy od nicorette;-)

reklama
ASIU gratki ze sie trzymasz bez papierosa :tak:
A Walentego pozdrow ;-)
MAGDA dobra to ja bede zagladac na pazdziernik 2009 ;-)
MADZIU milego spcerku

Oliwia zasypia na drzemke Ja jeszcze nic nie jadlam ale zaraz lece sobie zrobic papu Poki ona spi :tak:

Z tym 13 latkiem to ASIU dla mnie tez on wyglada na 8

Ale wiecie co jak dla mnie to swoja droga juz to dziecko Dobrze ze urodzila a nie usunela ALE WYOBRAZACIE SOBIE JAK WASZ SYN W WIEKU 13 LAT A MOZE I WCZESNIEJ UPRAWIA SEKS ??????
A DZIEWCZYNA W WIEKU 15 ? LUB WCZESNIEJ ?????
dla mnie to nie dopomyslenia Jakas masakra chyba ze ja jakas nie zyciowa jestem :-p

Do góry