Wesolutkaaa nie wiem co Ci powiedzieć :-( chyba pozostaje życzyć cierpliwości, bo to rzeczywiście trzeba być aniołem. Nie dziwię się K, że mu trudno to znieść, ale dzieci nie tylko są różowe i pachnące oliwką
Dobrze, że stara się pomagać.
Ppatqa wytrwałości i szybkiego sukcesu
(my jesteśmy na etapie samodzielnego zasypiania przez Martyne, bo teraz trzeba z nią siedziec w pokoju nawet godzinę
)
Blond Ty to masz przeboje z tymi facetami, nie ma co. Ale jak to mówią "szukajcie, a znajdziecie" - nowy rok nowe nadzieję. Życzę spełnienia jak najszybciejj, a może bardziej jak najtrafniej :-)
Czarna byle na katarze zostało, przymroziło wreszcie, to może wymrozi paskudztwa, ja też na to liczę. A z Niki, to rzeczywiście niezły sajgon miałaś
Kaka jak dla mnie niebieski kombinezon też ok. My Bartka chrzcilismy w beciku, ale dawno nie widziałam żeby ktoś tak dziecko chrzcił
jeszcze nie wiem ktora date wybrac
U nas rodzice kupuja ubranko natomiast chrzestna szatke białą a chrzestny gromnice;-)
u mnie jest tak samo
Dziewczyny - jak długo można przechowywać pokarm w lodówce?? a jak długo w zamrażarce ?? w lodówce do tygodnia??
Aniaa pokarm można trzymać w lodówce 3-4 dni, a zamrożony nawet 6 mcy
ja tak samo czytałam
A u nas właśnie pada śnieżek i planujemy wyjść na sanki, tylko trochę dmucha i czekamy, aż się uspoki.
Ja @ jeszcze nie miałam, bo biorę tabletki i mam je brać bez przerwy, więc raczej się na @ nie zanosi, chociaż humorki mnie dopadają. Muszę zaobserwować jak często
- pewnie M mi najszybciej powie
U nas też się trochę pozmienia, bo Bartek wyrasta już z koszyka
i pozostanie tylko łóżeczko i leżaczek lub mata, a z koszykiem to wygodnie było. Na leżaczek jeszcze czekam, ma być po nowym roku więc może już w poniedziałek
Poza tym znowu muszę posprzątać w szafach - czyba krasnale mi tam bałaganią ;-) - głownie, to bez sentymentu ubrania poprzeglądać. Dostałam nowy katalog neckermana i oczy mi się zaświeciły
, trochę jeszcze zejść z wagi, żeby było 38/40 a nie następny rozmiar
i zaszaleję.
Milego dnia!!!