reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

a ja całkowicie zmieniłam swój sposób żywienia i czuje sie z tym dobrze. robie kopenhaska (nigdy nie stosowałam sztywnych diet) bo chce jeszcze pare kg do świąt zjechać. Mam nadzieje nie nadrobić jojo. Dobrze sie czuje nie jedząc smażonego wcale, 0 soli, mięso pieczone lub gotowane w ziołach, dużo warzyw, woda...itd odpowiada mi taki tryb życia i chciałabym przy nim zostać. Co ważniejsze, to wszytsko mi coraz bardziej smakuje. Nigdy nie sądziłam ze tak polubie surową marchew:baffled: myślałąm ze to nie możliwe żeby jeść na przekąskę warzywa z przyjemnością. a jednak. chyba oszalałam:rofl2: i rozglądam sie za garnkami do gotowania na parze. za pare kilo wezmę sie za mojego męża, oj niech drży:-D

reklama
kasia ojjj współczuje Martynce i zdrowka zycze.

Kate a moze ty toc zjadłas i małej zaszkodziło????

Justynka to zycze powodzenia:tak: moje rodzenstwo stosowało ta diete i fakt kg leciały ale pozniej wracały:baffled::baffled::baffled::baffled: oby ci sie udało:tak:

Kurde moj mały nie umnie na raz zjesc 90ml mleka przewaznie zjada 60 i potem dojada 30:dry::dry::dry::dry::dry: nawet jak go przetrzymam nie zje:confused:

Witam
u mnie nocka super.zasnelismy o 23 i o 3 maly obudzil sie na karmienie a pozniej juz do rana spalismy:tak:
ja jak zwykle sama w domu siedze...kurcze nawet nie ma do kogo sie odezwac(no do Rafalka moge ale co on mi odpowie:-p?)za chwilke bedziemy jesc i szykowac sie na spacerek:tak:
Agniesia masz racje(wogole wszystkie macie racje...)nic na sile.wiem ze jak nie bedzie chcial to i takk go nie zmusze.jednak nadzieja jest nadzieja i ludze sie ze jeszcze sie kiedys uda...
dziewczyny a gdzie sie podziewa Ciril, Motylek, Beza , Malena, Martynka, Anetka?bo juz dawno ich nie bylo...
Czarna mi tez smutno bylo...ale jednak to nie to samo dziecko co wczesniej.ja juz po tej mojej kuracji Bromergonem-wiec juz zasuszona jestem.trwalo to 2 tygodnie.ale polozna powiedziala ze moze byc tak ze ten pokarm mimo wszystko po jakims czasie wroci bo i tak podobno sie zdarza...

PATRYCJA grzeczniutki synus
CZARNA rozumiem ze ci przykro ze rezygnujesz z cyca ale jak ma byc tak lepiej :-)

My idziemy zaraz na spacerek i na poczte bo jakis list polecony przyszedl do mnie

MINISIA napisalam ci cos na zamknietym

Dziewczyny jest mi zle przez ta cala sytuacje a mam wrazenie ze zaczynam niektorym przeszkadzac :-(
Moze jestem ciezka i skaplikowana i czuje sie zle z tym ze niektore maja juz dosc moich klopotow itp wiec juz pisac nie bede :-(
Nie chcialam sie jeszcze zle czuc z tego powodu ze widze ze zaczyna mi sie ublizac tutaj :-(
Wiem moze jestem glupia itp a nawet napewno jestem glupia ale troche czasem ktoras przegina z oskarzaniem mnie ze zle postepuje
:-(
MILEJ NOCKI ZYCZE

Dorotka - kto Ci ubiża?? Nikt nie napisał, że jesteś głupia...Niktóre dziewczyny przeżywały podobne sytuacje co Ty teraz i wiedzą jak się to kończy... Masz prawo robić po swojemu, masz prawo żalić sie tutaj bo od tego jest forum, a skoro piszesz to dajesz nam prawo zabrania głosu ...no i nie zawsze musi sie Ci podobać nasze zdanie, tak jak nam nie zawsze muszą sie podobać twoje opinie na nasz temat. A przedewszystkim NIKT CI TU ŹLE NIE ŻYCZY!!!!

Musze sie pochwalic, moje wysilki pozbycia sie tluszczyku przynosza male sukcesy, w ciagu 2 tygodni udalo mi sie schudnac 3 kg:tak:po takim spadku az chce sie dalej starac:tak:

Jakżes to zrobiła??

a ja całkowicie zmieniłam swój sposób żywienia i czuje sie z tym dobrze. robie kopenhaska (nigdy nie stosowałam sztywnych diet) bo chce jeszcze pare kg do świąt zjechać. Mam nadzieje nie nadrobić jojo. Dobrze sie czuje nie jedząc smażonego wcale, 0 soli, mięso pieczone lub gotowane w ziołach, dużo warzyw, woda...itd odpowiada mi taki tryb życia i chciałabym przy nim zostać. Co ważniejsze, to wszytsko mi coraz bardziej smakuje. Nigdy nie sądziłam ze tak polubie surową marchew:baffled: myślałąm ze to nie możliwe żeby jeść na przekąskę warzywa z przyjemnością. a jednak. chyba oszalałam:rofl2: i rozglądam sie za garnkami do gotowania na parze. za pare kilo wezmę sie za mojego męża, oj niech drży:-D

Ja bardzo lubie warzywka na parze tylko nie chce mi sie ich nigdy obierac....za duzo bawienia się. Mam nawet garnek do gotowania na parze. Musze sie wziaść w garsc i zacząć robic.

Czarna może to 30ml to taki deser :confused:;-)

Kto wie...

No własnie jak powinno bycz tym karmieniem. Na mleku napisane jest 6 razy po 120 ml. A Hania macha tak 90 ml co 3h...mogę jej tak dawac czy powinnam ją przetrzymac do 4h??

No i przechodze na dietkę. Dieta dzień pierwszy, a mam kuracje na 7 dni.ZObaczymy jaki bedzie efekt. Herbatka całkiem smaczna bo grejfuotowa;-)

Kaka ja uwazam ze nie powinnas sztywno trzymac sie tego co jest napisane na opakowaniu.Moja tez nie jedla "regulaminowo".To chyba nie jest takie wazne;-)
Justynka kurde jak ja ci zazdroszcze ze jestes taka uparta.Ta dietke tez stosowalam przed moim slubem i dzialala!!!

Witam, widzę że atmosfera trochę napięta na bb:tak:
Ja już pogodzona z M, wyjaśniliśmy sobie wszystko, przeprosil, od razu inna atmosfera w domu:-):-):-)
Pogoda taka sobie, chłodno i pochmurno, w tym tyg kupujemy choinkę bo tu ludzie od początku grudnia je ubierają i zaraz po świętach wyrzucają więc i my wcześniej zrobimy.... teraz już święta we czwórkę......:-):-)
Bylyśmy wczoraj do kontroli ale to na innym wątku.....

Blond przykro mi ze tak wyszło z C, no ale cóż takie życie jest, czas pokaże co będzie dalej... a narazie masz mężczyznę który kocha tylko Ciebie i jesteś jego całym światem i to najważniejsze:tak::tak:
Justynka ja bylam kiedyś na tej diecie i stracilam 6 kg, ale potem znow przytylam, ale to jest glównie dieta na poprawe przemiany materii i mi to naprawdę pomogło:tak:
Czarna i tak jesteś dzielna że tyle karmilaś mając w domu drugie też malutkie jeszcze dziecko:tak:
Magda
czy to dzięki tym ćwiczeniom aerobiczna szóstka....?????ja to zaczęłam ćwiczyć dziś 6 dzień...

reklama
A ja w związku z tym ze przerwałam karmienie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( chce troszku poszalec do konca roku:-p tzn cole, pierozki na święta itp. A po nowym roku sie wezme za siebie.

Normalnie poszłam do łazienki i odciagnełam troche pokarmu do wanny (bo cyce juz twarde) i tak mi smutno było. Kurde nie wiedziałam ze to takie trudne bedzie i tak to bede przezywac.

Do góry