gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
witajcie dziewczynki ja na chwileczke sprawdzic co słychac i uciekam robic nalesniczki z serkiem homogenizowanym i marmolada :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak trzymaćA ja nie mam pomysłu co na obiadek. Nocka mineła w sumie ok choc obudził mnie straszny skurcz łydki i uda. Znów musiałam skakac po pokojua tak to nudy na własne zyczenie
bo wiadomo w domku zawsze jest cos do zrobienia ale gdzie jest powiedziane ze "już" i "teraz"
![]()
Domi widzę, że wszystko przyszykowane i udanej wizytki życzę.Witam sie i ja z ranka!!
Musze przyznac ze naprawde jestesmy wytrzymale juz 18 tu ani jednego bobaska
Ja jestem sama w domku i nadrabiam zaleglosci na BB, obiadek juz gotowy i do 14 mam LB potem po dzieci, obiad i po 16 do gina jupiiiiiiiii![]()
Oczywiście, że będzie dobrze Majeczko głowa do góry.Pewnie masz racje:-) Mam nadzieję,ze nie będzie na odwrót-pierwszy raz coś mu się tak porobiło
Wczoraj rozmawiałam ze znajomą-moja obserwowana położna 4 lata temu za obecność przy porodzie brała 450zł...Pewnie się podniosła...Niestety nie mogłam ją zapytać o to wczoraj bo zajęcia były z inną położna...Za tydz na zakończeniu zapytam...
Mniam leczoWitam sie i ja czwartkowo
MOADZIU ja tez dzis z rana bylam oddac krew i mocz a po 14 ide po wyniki Ty tez dzis masz pewnie wyniki czy jutro ?????
Czyli jutro obie mamy wizyty Ja ide jutro do gina juz o 8 ranoi juz sie nie moge doczekac I moze jestem glupia ale chcialabym aby moja szyjka juz nie byla taka szczelna i zamknieta jak zawsze hehehe
Po badaniach bylam na poczcie zostawic pieniazki
I na targu bylam bo dzis robie LECZO mniam juz mi slina cieknie bo ja strasznie uwielbiam leczo.Jak wrocila to zjadlam sniadanie 6 tostow i 2 kromki chleba i pol czekolady a wczesniej po drodze do domu paczka
Dzis juz mam troszke lepszy humor![]()
Motylku będzie dobrze i nie miej wyrzutów sumienia, że to przez Ciebie maleńka Amelka ma taką wagę.Ja noc zaliczam do udanej.Bole wszystkie minely,i dobrze,bo martwie sie o te malenstwo niech sobie rosnie jeszcze.Wczoraj,az sie poplakalam,bo jakos czuje jakby to moja wina byla,ze niunia jest malutkaBoje sie o nia!!!Dzis tez mam sporzatania,a na obiad pomyslu brak
![]()
Asiu ja też bym przepuściła tą dziewczynę a tym starszym babkom powiedziałabym do słuchu coś.Czesc wszystkim. ja jeszcze zyje
ale ide sie polozyc zaraz bo dalej mi troche dziwnie po tych lekach .i zgaga mnie dopadla po tych tabletkach....matko.jak nie urok to ...
ja mam 25 kg do zrzucenia wiec chyba wyprzedzialm wszystkichrowniutkie 25....
wczoraj na poczekalni u gin siedziala dziewczyn z wczesniaczkiem urodonym w 7 miesiacy tzn 30 tyg. i teraz mial miesiac....plakac i sie chcialo jak na biedactwo patrzylam. ta mama tez taka skromna byla-siedziala tam 1.5 godz az ja wpuscilam w moje miejsce, i oczywiscie dostalam zjeby od babc ze w takim razie to teraz ja ide na koniec kolejkiale inne mnie wybronily i weszlam po tez z dzieckiem. ono bylo takie malenkie....cale czerwone, nie ruszalo nawet raczkami tylko mu tak zwisaly po bokach:-(
ak weszlam w koncu do poloznej poszlam na te ktg i polozna poprosila ta babcie ktora na mnie ryja darla...i wiecie co.dalej tam darla ze teraz toona juz czasu nie ma na wizyte i ze przeze mnie musi ja przelozycglupi moher...sorki ale naprawde wredna baba z niej.bo ona juz 4 godziny czekala a kolejnych 10 min juz nie bedzie
i poszla
wstyd po prostu i chamstwo.a moja gin powiedziala ze ona nie moze ingerowac w kolejke, ze to tylko nasza dobra wola, ze musi sie reszta zgodzic, bo moze ktos nie chciec.ja nie wiedzialam ze takie baby po tym swiecie jeszcze chodza. jak ja gdzies spotkam to jej walne chyba...sorki ale agresor mi sie wlaczyl
![]()
Ewela ciesze się, że jesteś spokojniejsza i dzidzi przy okazji też się cieszy jak mamusia szczęśliwa.Hej, witam czwartkowodzis kolejny dzien do d...
nic sie niechce:-(sprzatanie odkładam na kolejny dzien i prasowanie tez, zaraz zrobie cos na obiadek i przejade sie do sklepu bo oszaleje. Moj M wczoraj wrocił po pierwszym dniu pracy, ale jest fajnie
jest ze mna, jestem spokojniejsza, niepodminowana, a tak to łaziłam jak bomba zegarowa
Fajnie wam ze co niektóre znają termin porodu, ja mimo strachu i obaw chciałabym mniec juz to za sobą i tulic swojego aniołka w ramionach
Sylwia trzymam kciuki a operacją się nie przejmuj - cc trwa góra do 30 min.Witajcie.
Dawno mnie nie było na forum. Dużo się działo, ale nie o tym.
Zajrzałam z ciekawości kobiecej czy już październikóweczki się porozdwajały a tu widzę, że cisza.
Myślałam, że już którejś z Was będę mogła pogratulować dzidziolka. Ale widzę, że z tym trzeba poczekać.
Boję się, bo zdaję się, że ja będę tą pierwszą, którą rozpakują.
Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki za tydzień w czwartek mam już być w szpitalu na badaniach a 26 rano o 9.00 mam mieć cesarkę!!
Trochę się tego boję, bo nigdy nie miałam operacji, ale dzidzia tak uparta, że nadal położona jest pośladkowo więc nie mam innego wyjścia
Pozdrawiam Was cieplutko i trzymam kcuki
O masz mniam Gusia wpadnę na jed ego chybawitajcie dziewczynki ja na chwileczke sprawdzic co słychac i uciekam robic nalesniczki z serkiem homogenizowanym i marmolada :-)
blond_20 normalnie te babcie zamiast wnuki bawić to latają i szukają przygódta mama tez taka skromna byla-siedziala tam 1.5 godz az ja wpuscilam w moje miejsce, i oczywiscie dostalam zjeby od babc ze w takim razie to teraz ja ide na koniec kolejki![]()