reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Patrycja i Weronika.

To już pond miesiąc..Nie znałam Cię a nie umiem przestać o Was myśleć...Jakie życie jest niesprawiedliwe...

reklama
12 sierpnia zmarła moja najkochańsza mamusia....bardzo przezywała wiadomość o waszej tragedii, jestem pewna ze teraz zaopiekuje sie Wami ...tego wam zazdroszcze....ciagle mysle o Was i o Twojej rodzinie męzu i dzieciach....Łączę sie z nimi w bólu i mam nadzieje ze znajda ukojenie ...choc ja znaleźć nie mogę ...

Wierzę że dzieli nas tylko czas....do zobaczenia ....

nie powinno tak być...nie powinno.Dlaczego... nie wiem co mam napisac.Łzy mi od wczoraj lecą bo dopiero wczoraj po dlugiej przerwie weszłam na forum.Dlaczego nie ma na tym swiecie sprawiedliwosci...Tyle zła w okolo a zabierane z tego swiata są osoby ktore tak chcą żyć i są tak potrzebne.Po takich wiadomościach ciężko dojść do sebie. Gdyby nie ten cholerny wypadek ogladalybysmy zdjecia nowonarodzonej Weroniczki i uśmiechniętej rodzinki ...
nie moge

;(

ja patrząc na moje szczęści myślę o was Pati i wyrywa mi się pytanie :DLACZEGO??????????...Pozostaje cisza i łzy:-(....tak mi smutno mim o,że cię nie znałam tęsknie za wami.....
[*]
[*]

reklama
Do góry