reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pasma śluzu w ciąży -54

Synda24

Zaciekawiona BB
Hej robiłam dziś badanie moczu bo wydawało mi się że w niedzielę podmyłam się w zbyt zimnej wodzie i dziwnie mi potem było następnego dnia .W badaniu nie ma nic o bakteriach ,nie ma azotynów itd.Za to w osadzie wyszło że leukocyty 2ul czyli w normie , nabłonki przejściowe/lub z kanalika nerkowego 1 ul czyli norma , ale pasma śluzu wyszły 54.Czy same pasma wystarczająco świadczą o zapaleniu mimo że nie wykryto bakterii czy jednak nie mam zapalenia? Ogólnie nie mam już żadnych objawów.Lekarka narazie nie oddzwoniła Próbka wydaje mi się prawidłowo pobrana raczej.

reklama
Ja miałam włączony antybiotyk, ale miałam też ślad białka więc nie wiem jak to jest z samymi pasmami. Najlepiej jak poczekasz na odpowiedź lekarza 🙂

Nie. Reszta była w normie. Tylko białko i pasma śluzu. Po 1 dawce antybiotyku wszystko przeszło i wyniki są w porządku 🙂 myślę, że spokojnie możesz poczekać aż twoj lekarz się odezwie
Już się odezwała powiedziała że wynik jest w normie ,ale mogę powtórzyć badanie.

Do góry