Przy kosmetykach ważna jest regularność stosowania nie ma się co oszukiwać, bo jak posmarujemy się dwa razy w miesiącu to cudu nie zdziałamy. U mnie najlepiej w czasie ciąży i po ciąży sprawdzał się olejek bio-oil, tylko po nim widziałam efekty. Rozstępy spłycone, kolor skóry wyrównany. Ważne, też dla mnie było, że nie śmierdział jak większość tego typów kosmetyków.
reklama
Warto podpytać znajomych w tym temacie. Myślę, że z całą pewnością będą w stanie pomóc.
Na moje rozstępy pomógł mi olejek bio oil, który wcierałam rano i wieczorem do uzyskania całkowitego efektu. Na początku zauważyłam jak skóra mi się ujędrniła no i oczywiście nawilżyła, a potem już było tylko lepiej, rozstępy się kurczyły, nie powstawały nowe aż w końcu stały się niemal niewidoczne.
Mam paskudne rozstępy co prawda nie po ciąży, ale po utracie 12 kilogramów, ale moja kosmetyczka powiedziałą, że tylko na takie "świeże" różowe rozstępny można jakoś zaradzić kosmetykami, na stare albo głębokie tylko i wyłącznie zabieg kosmetyczny/ laser. Koleżanka w ciąży stosowała Bio Oil i nie ma ani jednego
Ja polecam Bio Oil. Bardzo dobry kosmetyk.
Super jest także masło kolagenowe na rozstępy i poparzenia.
Link do: Store - DuoLife by
Bio-Oil®
Bio-Oil zajmuje się badaniami oraz opracowywaniem specjalistycznych produktów do pielęgnacji skóry, wykorzystując olej w celu uzyskania wysokiej skuteczności oferowanych kosmetyków. Marka znana jest pod nazwą Bio-Oil® we wszystkich krajach oprócz Austrii, Czech, Francji, Niemiec, Słowacji i...
www.bio-oil.com
Link do: Store - DuoLife by
reklama
Podziel się: