reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Party //(*_*)\\

Kachasku suuper ze badzie bal !

Monia zdjec jakos nie mam...wstyd ale aparat fotograficzny poszedl w niepamiec:zawstydzona/y:ale obiecuje nadrobie zaleglosci i cos wkleje na zamknietym juz niebawem...promiiiiis:-):tak:;-)

Gusia banieczki robi taka maszynka do robienia ...banieczek:-D...kochana...:-)slodkie to bylo,ale oczywiscie mozna zatrudnic tate zeby dmuchal tylko trzeba uwazac by sie nie przewentylowal hihi:-p

Dzieki za komplementy odnosnie sukienusi :)

reklama
Olla no jak to jest? slicznotke w domu masz i niedlugo bedzie roczek a ty aparatu nie masz??? Kochaniutka ino do sklepu lec bo zdjecia sa bardzo wazne teraz!!! Kochaniutka ino sie popraw popraw!:-);-):tak:

Olla sukienka śliczna :-)

Monia zainspirowałaś mnie pomysłem na zaproszenie i chyba też coś podobnego zrobię :tak:

A poza tym czas najwyższy zastanowić się, gdzie, kiedy i jak zorganizować imprezę dla Stasia. 25 wypada niestety w środę, muszę wybrać któryś weekend :dry: Ale będzie zabawa :tak::tak::tak: (nie wiem, kto się bedzie bardziej cieszył: Staś czy ja:-p:-D)

Moniu aparat jest tylko fotograf sie zapodzial heheh:-D:laugh2:

Toska no jak to kto? No my sie bedziemy bardziej cieszyc a napewno bardziej entuzjazmowac:-p:-);-)

olla- ale ja głupiutka przyznam sie jestem wtych sprawach do tyłu,niewiedziałam ze sa takie masynki,jak ja pamitam to brało sie Ludwik, kubek,i słomke i banki były.

kachasek-super bedziecie mieli imprezke my tez robimy dzien puzniej,a wydaje mi sie,za nasze dzieci sa z tego samego dnia.6.06.

Gusia dobrze ci się wydaje:tak:
balu nie będzie, ale kawa i ciacho pewnie tak:tak: a przynajmniej mam taką nadzieję
kurcze, to za tydzień, a ja jeszcze nikogo nie zaprosiłam:no: i sama nie wiem, czy robić zaproszenia (do których się przymierzam i jakoś przymierzyć nie mogę), czy zaprosić ustnie:sorry2: heh, jeszcze wyjdzie na to, że będziemy sami siedzieć, bo wszyscy będą mieli inne plany;-)

Toska ja mysle ze takie zaproszenia sa super pamiatka bo zwykla kartke kazdy dostaje i wywali do smieci a takie cos to jest zdjecie i w ogole. ja np wkleje takie do malej baby book jako pamiatka i wiem ze moi rodzice i znajomi (osoby zaproszone ktore dostaly) tez zachowaja w albumie itd.

A co do maszynek do robienia baniek to ostatnio widzialam takie jakby zwierzaczki, rozne byly np slonik czy tygrys plastikowy i jakos tak sie wkladalo ten wklad z woda do srodka i jak dziecko sie bawi i naciska jakis tam przycisk na glowie tego zwierzaka to mu sie otwiera paszcza i wylatuja banki:tak::-D. Pomyslowe to i chyba kupie takie mojej malej bo jak ja jej dmucham banki to tak jej sie podoba ze szok! Az kwiczy ze smiechu!

reklama
tu przyklad takiej zabawki co robi banki i dziecko moze sie tym bawic i samo naduszac.

0002166439004_215X215.jpg

Do góry