reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

reklama
Witam, Dziewczynki doradźcie, jak wynik wyszedł ujemny to czy powinnam powtarzać toxo?? Bo widzę że wątpliwość się wkrada jak wynik wychodzi dodatni.
Anula czekamy na wieści, mam nadzieję dobre:-)
Madzia cieszę się z tymi kariotypami, bo każde badanie to dla nas dodatkowy stres. To teraz już tylko zostało zajść w ciążę:-D I tego ci życzę.

cześć dziewczyny,
kimka gdzie się leczysz? jak po punkcji ?
madziula a ty sama dla siebie zrobiłaś badania genetyczne, czy miałaś jakieś podejrzenia, pisałaś że mieliście skierowanie do genetyka- ale Łódź sami sobie wybraliście ? dlaczego akurat tam- rozumiem że jeśli masz skierowanie to badania są wykonywane na NFZ- czy się mylę. Grunt że wszystko w porządku i można śmiało podchodzić do ivf
katarina nic konkretnego, plastry na endo i 5 dni przed crio dr kazał brać luteine, a i powiedział żebym nic nie brała na własną rękę, może przydzwoń i zapytaj dr, katarina nie masz stopki i nie wiem na jakim etapie jesteś, ty teraz przygotowujesz się do crio ?
madziulka a u ciebie dalej anty, kiedy zaczynasz kłucie ?
dziewczyny dziękuje za kciuki, jesteście nie zastąpione :-) wczoraj miałam punkcje, embriolog powiedział że blastocysta bardzo ładnie rozmroziła się, nie ma zastrzeżeń i że dobrze rokuje, dr Mr cały transfer żartował- jednym słowem miał świetny humor :tak:odkąd tam jeżdżę to nie widziałam go w tak świetnej formie, do crio podeszłam na luzie- zasługa dr :-) po crio byłam jeszcze na wizycie i dr i tak: nadal mam przyklejać plastry 2x co 3,5dnia, luteina 2x200, po 10 dniach tel do dr "dobre wieści przyjmę" :-Dskwitował Mr, kazał się nie nakręcać tylko spokojnie żyć,

katarina wracaliśmy do domu bo m dziś na szkolenie do Poznania pojechał, więc nie mieliśmy wyboru, ja wracałam za kółkiem ale tylko 150km resztę m, a dlaczego dopiero we wrześniu zabieracie malucha ?
madziulka świetnie dopasowałyście się, w dwójkę zawsze raźniej przejść przez procedurę :tak: czyli stymulacja tuż, tuż trzymam kciuki, pewnie nie raz jeszcze to napiszę :-)

Madziula 87 - super,że wyniki ok!
nuna 25 - a wydawałoby się, że laboratorium to laboratorium i są jakieś standardy, cóż...wszędzie trzeba chyba mieć ograniczone zaufanie w tym świecie

ja po wizycie duże 2 pęcherzyki, endometrium 6, tym razem nie dostałam zastrzyku na pęknięcie
co mnie zdołowało teraz jak zaczełam czytac jak to pecherzyki nie pękają... :-(

Za Was wszystkie trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Jup no ja też tak myslałam, no ale cóż, rzeczywistość jest inna. Jeszcze rozumiałabym gdyby między jednym a drugim badaniem był jakiś dłuższy okres czasu a to było dosłownie tydzień!

reklama
Do góry