cześć dziewczyny,
kimka gdzie się leczysz? jak po punkcji ?
madziula a ty sama dla siebie zrobiłaś badania genetyczne, czy miałaś jakieś podejrzenia, pisałaś że mieliście skierowanie do genetyka- ale Łódź sami sobie wybraliście ? dlaczego akurat tam- rozumiem że jeśli masz skierowanie to badania są wykonywane na NFZ- czy się mylę. Grunt że wszystko w porządku i można śmiało podchodzić do ivf
katarina nic konkretnego, plastry na endo i 5 dni przed crio dr kazał brać luteine, a i powiedział żebym nic nie brała na własną rękę, może przydzwoń i zapytaj dr,
katarina nie masz stopki i nie wiem na jakim etapie jesteś, ty teraz przygotowujesz się do crio ?
madziulka a u ciebie dalej anty, kiedy zaczynasz kłucie ?
dziewczyny dziękuje za kciuki, jesteście nie zastąpione :-) wczoraj miałam punkcje, embriolog powiedział że blastocysta bardzo ładnie rozmroziła się, nie ma zastrzeżeń i że dobrze rokuje, dr Mr cały transfer żartował- jednym słowem miał świetny humor
odkąd tam jeżdżę to nie widziałam go w tak świetnej formie, do crio podeszłam na luzie- zasługa dr :-) po crio byłam jeszcze na wizycie i dr i tak: nadal mam przyklejać plastry 2x co 3,5dnia, luteina 2x200, po 10 dniach tel do dr "dobre wieści przyjmę"
skwitował Mr, kazał się nie nakręcać tylko spokojnie żyć,