reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

reklama
czesc dziewczynki...Madzie 2 :) powodzonka trzymam kciuki za WAs :) zaciazonym życze wspaniałych widoczków....u mnie do kitu nie mam wiary w nico :(((((
Kasiu wszystkim się uda, właśnie trzeba mocno w to wierzyć i tak jak Ci wczoraj pisałam - wielbić Boga za to co mamy, bo inni mają gorzej! on ma PLAN i wie co robi!!! ... widocznie na razie nie dane nam to jest, ale przyjdzie odpowiedni moment - zobaczysz :-)

Madziu dobrze piszesz trzeba wierzyć że we wszystkim jest jakiś cel. Dziewczyny początkowe wiedzą jak bardzo przeżywałam in vitro :baffled: i dużo mnie kosztowała ta próba podejścia ale teraz boardzo się cieszę sukcesu mimo że w podświadomści dalej przewijają się obawy...

Goyach gratuluję synka , ale Tata będzie miał towarzysza wypraw wędkarskich :-)

Nuna nie stresuj się , jak jeden nic nie było czuć , swoich też nie poczujesz , ja się zastanawiam czy w ogóle był podany ten mój zastrzyk wczoraj hahah :-D

Katerina najważniejsze by się nie poddawać , ciąglę walczyć tylko w ten sposób możemy osiągnąć upragniony cel. Nasze kropki ciągle czekają gdzieś na nas :-) musimy się postarać by do nas trafiły :-)

Ostatnia edycja:
12.08 Jup wizyta
15.08 madziula87 odstawia antyki i czeka @
15.08 Madziula Rz odstawia antyki i czeka @
18.08 Milena87 wizyta serduszkowa
20.08 Rea wizyta serduszkowa

8.09 majeczka prawdopodobnie laparo
09 Anikola kolejna próba
09/10 czerwona oliwka kolejna próba

Dziewczyny modyfikujcie, dopisujcie bo ja nie zawsze mam głowę

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja miałam schizy że nie wszystko jest dobrze i zrobilam pare dni temu bete dzięki Bogu wynik jest prawidłowy i glupia baba się uspokoila :) mialam ponad 30 000

Ostatnia edycja:
Milena trochę wiem o czym piszesz... i w 100% Cię rozumie. Także głowa do góry, a na pewno wszystko będzie dobrze. Już nie mogę się doczekać wizyty serduszkowej. Kompletnie nie wiem jak przetrzymam te 2,5 tygodnia. Wpisz na kalendarzyk 20.08. wizyta serduszkowa, ale myślę że w przyszłym tygodniu pojadę na podglądanie maluszka, bo strasznie się niecierpliwię.:-)
Goyah gratulacje chłopca.
Madzie trzymam kciuki bo widzę że jesteście na jednym poziomie. Po odstawieniu antyków już pójdzie szybko. Trzymam kciuki.
Katarina mam nadzieję, że to chwilowe załamanie i szybko przejdzie.
Anula co u Ciebie?? Bardzo się martwimy.

Hej nuna hej dziewczynki. Ja dopiero dzisiaj odp bo nie mialam dostepu do neta. Nuna wiem cos na temat kucia bo wlasnie skonczylam. Za tydzień dojdzie ci kolejny zastrzyk ale da sie wytrzymać. Ten lek który sie trzyma w lodowce lepiej nie wstrzykiwac zimny bo bardziej boli ;) wiec lepiej go potrzymac troche w temperaturze pokojowej :) dzisiaj mialam punkcje wiec czekam teraz na tel od lekarza.

reklama
Dokładnie dziewczynki każda praca inna no i niestety nie ma tak, że nawet w najlepszej wszystko gra...
U nas po usg wszystko w porządku i od początku przeczuwaliśmy, że będzie chłopczyk bo mój m to nawet już się na piwo i ryby "przez brzuch" umawiał :) no i jak chłopaczysko kopie cały dzień :happy:
Pozdrawiam Was serdecznie

Goya gratuluję chłopaka :) no proszę Twój m będzie miał z kim na ryby chodzić :-)

Do góry