Sisi no ja czułam tak jakby coś się w brzuchu obijało od ścianek z jednej strony na drugą a pierwsze widoczne kopnięcia to w 18tc. Leżałam sobie i było widać jak brzuch podskakuje. Teraz powiem Ci, że już od rana do wieczora się obija i rozpycha i ja nie wiem kiedy śpi...
reklama
jup
Fanka BB :)
Może mam łatwo ,bo swoją działalność gabinet kosmetyczny,ale z drugiej strony Wy spokojnie idziecie na macierzyńskie i urlopy a ja nie pracuję to nie zarabiam i jak wrócę jakby się udało od maleństwa to nie wiedziałabym do czego ,klientki pójdą do kogoś innego.nikt na mnie rok nie będzie czekał. Więc ciężko tak też .
Są plusy i minusy...
myślałam nad własną działalnością ale to nie jest dobry moment na start....
powiem tak u mnie w pracy wie Kierownik, wiedzą 2 koleżanki z którymi pracuje, bo inaczej nie dałabym rady.... a teraz tym bardziej... jutro na zastrzyk, więc troszkę się spóźnię, musiałam to zgłosić... początek września stymulacja - podglądanie, więc też co kawałek będę się zwalniać! i co nie miałam wyjścia, ale wspierają mnie! trzymają za mnie kciuki, no i nie każą się denerwować na zapas - mówią, że jakoś to pogodzimy
Super, tylko pozazdrościć takich układów w pracy :-)
Ja dziś jestem totalnie padnięta po całym dniu, padam spać, jeszcze tylko
uzupełniam dane:
12.08 Jup wizyta
Madziulka Rz
Jup dokładnie są plusy i minusy , przynajmniej teraz ktoś mi nie ględzi , że znów idę do lekarza i potrzebuję wolne albo się spóźnię .
Rok temu pracowałam u kogoś i przeciągałam jak mogłam , bo chciałam mieć jasną sytuację z macierzyńskim itp.. ale się nie dało :-(
więc jest jak jest :-), narzekać nie wolno , bo żle mi nie jest :-)
Rok temu pracowałam u kogoś i przeciągałam jak mogłam , bo chciałam mieć jasną sytuację z macierzyńskim itp.. ale się nie dało :-(
więc jest jak jest :-), narzekać nie wolno , bo żle mi nie jest :-)
Dokładnie dziewczynki każda praca inna no i niestety nie ma tak, że nawet w najlepszej wszystko gra...
U nas po usg wszystko w porządku i od początku przeczuwaliśmy, że będzie chłopczyk bo mój m to nawet już się na piwo i ryby "przez brzuch" umawiał no i jak chłopaczysko kopie cały dzień
Pozdrawiam Was serdecznie
U nas po usg wszystko w porządku i od początku przeczuwaliśmy, że będzie chłopczyk bo mój m to nawet już się na piwo i ryby "przez brzuch" umawiał no i jak chłopaczysko kopie cały dzień
Pozdrawiam Was serdecznie
Goyah gratuluję synusia!!! ) chłopaki są fajne
Madziulka 87 super, ze masz taką sytuację w pracy. Ja niestety nie mogę liczyć na zrozumienie kierowinka, bo to skończony pajac jakbym powiedziała, że się będę podchodziła do in vitro, to pewnie od razu by mnie zwolnili no cóż, są ludzie i ludziska
A ja dziewczynki byłam wczoraj w warszawie, dostałam zastrzyki na wyciszenie, te o których pisałyście. Mam brać przez 14 dni, kolejna wizyta 21 sierpnia, jeśli hormony będą na odpowiednim poziomie to zaczynam stymulację.
Mam tylko do Was pytanie: w którym dc zaczyna się stymulację podczas długiego protokołu???
Madziulka 87 super, ze masz taką sytuację w pracy. Ja niestety nie mogę liczyć na zrozumienie kierowinka, bo to skończony pajac jakbym powiedziała, że się będę podchodziła do in vitro, to pewnie od razu by mnie zwolnili no cóż, są ludzie i ludziska
A ja dziewczynki byłam wczoraj w warszawie, dostałam zastrzyki na wyciszenie, te o których pisałyście. Mam brać przez 14 dni, kolejna wizyta 21 sierpnia, jeśli hormony będą na odpowiednim poziomie to zaczynam stymulację.
Mam tylko do Was pytanie: w którym dc zaczyna się stymulację podczas długiego protokołu???
Madziula_87
to spokojnego wyciszania Nuna, co do zastrzyków to ty masz na 14 dni w dawce pewnie 0,1- a my dostałyśmy jeden w zwiększonej dawce 3,75 :-) ....właśnie jestem po! nic nie bolało i od razu krew na wirusologiczne oddałam :-)A ja dziewczynki byłam wczoraj w warszawie, dostałam zastrzyki na wyciszenie, te o których pisałyście. Mam brać przez 14 dni, kolejna wizyta 21 sierpnia, jeśli hormony będą na odpowiednim poziomie to zaczynam stymulację.
Madziula_87
Goyah gratuluję syneczka :-) ...niech rośnie zdrowo!
reklama
Madziula_87
podejrzewam, że @ przyjdzie po antykach - 19.08, więc zacznę stymulację 2-3 dc, czyli 20-21.08 :-) ...zleci!dzięki Madziu hehe, ale nie wiem czy nie wolałabym jednego zastrzyku zamiast 14 a kiedy TY zaczynasz stymulację?