reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

Sisi no ja czułam tak jakby coś się w brzuchu obijało ;) od ścianek z jednej strony na drugą a pierwsze widoczne kopnięcia to w 18tc. Leżałam sobie i było widać jak brzuch podskakuje. Teraz powiem Ci, że już od rana do wieczora się obija i rozpycha i ja nie wiem kiedy śpi... :baffled:

reklama
Goyah, miałaś dzisiaj połówkowe? Na pewno znasz płeć:-)zdradzisz?;-)

To jeszcze chwilkę muszę poczekać na pierwsze ruchy, ale już nie mogę się doczekać;-)

Może mam łatwo ,bo swoją działalność gabinet kosmetyczny,ale z drugiej strony Wy spokojnie idziecie na macierzyńskie i urlopy a ja nie pracuję to nie zarabiam i jak wrócę jakby się udało od maleństwa to nie wiedziałabym do czego ,klientki pójdą do kogoś innego.nikt na mnie rok nie będzie czekał. Więc ciężko tak też .

Są plusy i minusy...
myślałam nad własną działalnością ale to nie jest dobry moment na start....

powiem tak :) u mnie w pracy wie Kierownik, wiedzą 2 koleżanki z którymi pracuje, bo inaczej nie dałabym rady.... a teraz tym bardziej... jutro na zastrzyk, więc troszkę się spóźnię, musiałam to zgłosić... początek września stymulacja - podglądanie, więc też co kawałek będę się zwalniać! i co nie miałam wyjścia, ale wspierają mnie! trzymają za mnie kciuki, no i nie każą się denerwować na zapas - mówią, że jakoś to pogodzimy

Super, tylko pozazdrościć takich układów w pracy :-):tak:

Ja dziś jestem totalnie padnięta po całym dniu, padam spać, jeszcze tylko
uzupełniam dane:
12.08 Jup wizyta
:happy2:

Jup dokładnie są plusy i minusy , przynajmniej teraz ktoś mi nie ględzi , że znów idę do lekarza i potrzebuję wolne albo się spóźnię .
Rok temu pracowałam u kogoś i przeciągałam jak mogłam , bo chciałam mieć jasną sytuację z macierzyńskim itp.. ale się nie dało :-(
więc jest jak jest :-), narzekać nie wolno , bo żle mi nie jest :-)

Dokładnie dziewczynki każda praca inna no i niestety nie ma tak, że nawet w najlepszej wszystko gra...
U nas po usg wszystko w porządku i od początku przeczuwaliśmy, że będzie chłopczyk bo mój m to nawet już się na piwo i ryby "przez brzuch" umawiał :) no i jak chłopaczysko kopie cały dzień :happy:
Pozdrawiam Was serdecznie

Goyah gratuluję synusia!!! :)) chłopaki są fajne :)

Madziulka 87 super, ze masz taką sytuację w pracy. Ja niestety nie mogę liczyć na zrozumienie kierowinka, bo to skończony pajac :) jakbym powiedziała, że się będę podchodziła do in vitro, to pewnie od razu by mnie zwolnili :) no cóż, są ludzie i ludziska :)

A ja dziewczynki byłam wczoraj w warszawie, dostałam zastrzyki na wyciszenie, te o których pisałyście. Mam brać przez 14 dni, kolejna wizyta 21 sierpnia, jeśli hormony będą na odpowiednim poziomie to zaczynam stymulację.
Mam tylko do Was pytanie: w którym dc zaczyna się stymulację podczas długiego protokołu???

A ja dziewczynki byłam wczoraj w warszawie, dostałam zastrzyki na wyciszenie, te o których pisałyście. Mam brać przez 14 dni, kolejna wizyta 21 sierpnia, jeśli hormony będą na odpowiednim poziomie to zaczynam stymulację.
Mam tylko do Was pytanie: w którym dc zaczyna się stymulację podczas długiego protokołu???
to spokojnego wyciszania Nuna, co do zastrzyków to ty masz na 14 dni w dawce pewnie 0,1- a my dostałyśmy jeden w zwiększonej dawce 3,75 :-) ....właśnie jestem po! nic nie bolało i od razu krew na wirusologiczne oddałam :-)

reklama
Do góry