reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

Rea gratuluję cudnie i byle do przodu, niech kropeczka pięknie rośnie :-)
Puściutko strasznie , mamuśki emigrowały czy co? a gdzie dla nas fluidki ? :-)

ja 5 rok bez urlopu , jeszcze funkcjonuję na jesień gdy w gabinecie będzie mniejszy ruch odpocznę :-)
Pozdrawiam

reklama
Jup bardzo współczuję Ci sytuacji w pracy. Powiem tylko na pocieszenie że prawie wszystkie to przerabiałyśmy. :wściekła/y:

...czasem to chciałoby się uciec od tego :zawstydzona/y:

a jak to było/jest u Was w pracy ? mówicie otwarcie o co chodzi?
ja sobie nie wyobrażam, nie ma dobrej atmosfery ani koleżeństwa,
ściemniam jakoś, ale ile się to da...

rea86 fajnie,że udało Ci się trafić na dobrą Panią dr :happy:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja codziennie z Wami :happy: urlopu narazie nie będzie bo na wyjazdy do bociana troche poszlo, wyjazd w kwietniu i pare dni tylko zostało.
Rea to fajnie ze Ci sie spodobała p dr ja też bardzo zadowolona. U nas wszystko ok we czwartek usg połówkowe :-)
Ja mam bardzo wyrozumiałego szefa który borykał sie z podobnym problemem. Mimo, że rozmowa na ten temat dość stresująca i ogolna ale w domysłach i gratulował że udało sie za pierwszym razem.
Anula napisz jakie działania? Mam nadzieje, że dobrze.

Pozdrawiam serdecznie właśnie wróciliśmy z filmu "ojciec szpiler" fajna komedia :-D

Może mam łatwo ,bo swoją działalność gabinet kosmetyczny,ale z drugiej strony Wy spokojnie idziecie na macierzyńskie i urlopy a ja nie pracuję to nie zarabiam i jak wrócę jakby się udało od maleństwa to nie wiedziałabym do czego ,klientki pójdą do kogoś innego.nikt na mnie rok nie będzie czekał. Więc ciężko tak też .

7.08 Goyah usg polówkowe

8.08 Madziula87 zastrzyk decapeptyl depot
8.08 Madziulka Rz zastrzyk decapeptyl depot
...08 Jup wizyta
15.08 madziula87 odstawia antyki i czeka @
18.08 Milena87 wizyta serduszkowa
....08 Rea wizyta serduszkowa

8.09 majeczka prawdopodobnie laparo
09 Anikola kolejna próba
09/10 czerwona oliwka kolejna próba

Milena pozwoliłam dodać jeszcze siebie 15 :-) pozdrawiam

7.08 Goyah usg polówkowe

8.08 Madziula87 zastrzyk decapeptyl depot
8.08 Madziulka Rz zastrzyk decapeptyl depot
...08 Jup wizyta
15.08 madziula87 odstawia antyki i czeka @
15.08 Madziula Rz odstawia antyki i czeka @
18.08 Milena87 wizyta serduszkowa
....08 Rea wizyta serduszkowa

8.09 majeczka prawdopodobnie laparo
09 Anikola kolejna próba
09/10 czerwona oliwka kolejna próba

Goyah, czujesz już ruchy? Kiedy miałaś pierwsze?jakie to odczucie - chodzi mi właśnie o te pierwsze? Dziewczyny mówią o łaskotaniu w brzuchu, przelewaniu:-)

U mnie na razie nic nowego, kończy mi się czas wolny, w przyszłym tygodniu do pracy:wściekła/y: A tak mi dobrze wstawać sobie później. Kolejna wizyta 20go Może uda mi się poznać płeć:tak:

reklama
a jak to było/jest u Was w pracy ? mówicie otwarcie o co chodzi?
ja sobie nie wyobrażam, nie ma dobrej atmosfery ani koleżeństwa,
ściemniam jakoś, ale ile się to da...
powiem tak :) u mnie w pracy wie Kierownik, wiedzą 2 koleżanki z którymi pracuje, bo inaczej nie dałabym rady.... a teraz tym bardziej... jutro na zastrzyk, więc troszkę się spóźnię, musiałam to zgłosić... początek września stymulacja - podglądanie, więc też co kawałek będę się zwalniać! i co nie miałam wyjścia, ale wspierają mnie! trzymają za mnie kciuki, no i nie każą się denerwować na zapas - mówią, że jakoś to pogodzimy :-)

Do góry