reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

Anula wlepiłam w google nazwę tych plastrów i wyczytałam, że m.in. stosuje się jako uzupełnienie niedoboru estogenów, na cytuję: "zmiany atroficzne dróg moczowo-płciowych (zanik śluzówki dróg moczowo-płciowych)." A Dr Mr na pewno wie co przepisuje. Kochana tylko to sa hormony, więc powinnaś unikać słońca, bo później będziesz mieć przebarwienia i wyglądać jak bierdonka - tak jak ja :)

reklama
Jak tam po spotkaniu ? na pewno było fajnie, zawsze to "prawdziwe" zapoznanie się.
Ja żałuję, że nie byłam może bym trochę wyluzowała, coż następnym razem :-)

ja również jestem bardzo zadowolona ze spotkania.
Dodam dla nieobecnych ze moja beta dzisiaj wynosi 64,26 (wczoraj ponad 31) więc przyrost ponad 100% po 24 godzinach.

Rea gratulację , zobaczymy kto następny po spotkaniu , jak wysyłacie tak dobre fluidy :-)
Wczoraj padłam po pracy, za to dziś jedna sobota w miesiącu wolna hurra :-)
czekam na wieści o następnym spotkaniu , na pewno się stawię na nie . :-)

reklama
Rea jeszcze raz gratulacje!!!! Bardzo żałuję, że nie mogłam przyjść, następnego spotkania na pewno nie odpuszczę:-) Ile osób było?

Do góry