reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

czas na załamanie jest wtedy jak już żadnej nadziei nie ma, a ona zawsze umiera ostatnia....
Widzę właśnie, że nas się trochę zbiera :happy2:
Jeśli ktoś będzie wcześniej to ja też chętnie będę przed 18, koło fontanny powinnyśmy zwrócić uwagę na krążące, szukające "panienki", a zresztą właśnie jutro ma być już lepsza pogoda więc w ogródkach gdzieś można usiąść to się powinnyśmy odnaleźć...
dokładnie.... nadzieja umiera ostatnia i trzeba wierzyć do końca, że i dla nas kiedyś światełko w tunelu zaświeci :biggrin2:
...no troszkę nas będzie, ale dogadamy się, bo każda z tym samym problemem zawita :tak:

reklama
Dziewczyny, ja chyba nie będę mogła przyjść:wściekła/y:Tak jak Wam pisałam rodzinka się do mnie zwala i jeszcze do tego wymyślili sobie, że jak już będą w Rz, to przy okazji odwiedzimy familię spoza Rzeszowa i po południu mamy tam jechać Jakby się zmieniło, to oczywiście przyjdę, może pogoda ich zniechęci i nie będą chcieli się nigdzie ruszać.Pozostaje Millenium godzina 18?

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie ! :-)
od razu mi troszkę lepiej, dzięki za zaproszenie na spotkanie!!
Niestety mieszkam dosc daleko i nie jestem mobilna (samochód) tak więc nie wiem czy się uda,
napiszę wieczorkiem.

W każdym cyklu mam wielką nadzieję, która sobie umiera i znowu się odradza.
Potrzeba więcej optymizmu i wyluzowania wiem o tym teoretycznie...:happy2:

To w sumie dziwne jak ten organizm funkcjonuje...np.to,że w głowie czasem są blokady
jak się chce za bardzo,...ale jak to zwalczyć?

witam ;-) też jestem tu od niedawna, dziewczyny fajne, bardzo pomocne, podpowiadają co trzeba! duża część osób się przeniosła do innych klinik w Polsce, ze względu na brak funduszy w PARENSie do refundowanego IVF :-( .... my zostałyśmy z paroma jeszcze innymi Kobietkami, bo nagle w czerwcu telefony się rozdzwoniły i zakwalifikowali nas do IVF :-) .... jeżeli miałaś laparo, jajowody drożne i nasienie w miarę ok - podejdź do IUI - może akurat się uda! i nie łam się - szkoda nerwów! .... my staramy się ponad 3,5 roku i zawsze jak @ przychodziła był dół, ale cóż poradzić - problemów i przyczyn nie zachodzenia w ciążę jest bardzo wiele :( .... czasami wystarczy, że głowa się odblokuje i udaje się :-) powodzenia i pisz jak coś!

A kiedyś nawet byłam chyba wlasnie w czerwcu na poczekalni, kiedy coś ruszyło w temacie bo Panie miały gorącą linię :-)
Tak na marginesie słabo tam z intymnością ;-)

coż wszystko to jest skomplikowane, nasza psychika, nerwy...
i Tobie życzę najlepszego Madziula_87 :-)

To w sumie dziwne jak ten organizm funkcjonuje...np.to,że w głowie czasem są blokady
jak się chce za bardzo,...ale jak to zwalczyć?
niby łatwo się mówi - trzeba zapomnieć!, nie myśleć o tym! ale się nie da - niestety! - widzę to sama po sobie, więc jeden mętlik w głowie siedzi i tu jest ta blokada :/ .... dużo pomagają wizyty u psychologa, ale chodzi się co tydzień - na godzinną terapię :rolleyes2: poczytaj tutaj: Bezpłodność - kiedy problem powstaje w głowie | nazdrowie.pl

reklama
Do góry