DziekujeRuchy będą słabsze bo mały nie ma stymulacji ruchowej. Masz ciąże leżąca. On nie ma świadomości co to normalny ruch, chodzenie, kołysanie i będzie delikatniej się ruszał. Przynajmniej na tym etapie.
Potem będziesz Boga na klęczkach prosiła żeby chociaż na chwile przestał cie kopać po nerkach
reklama
DarkAsterR
Fanka BB :)
Oj uwierz mi, nie będziesz nikomu dziękowała jak ci małe stworzenie wsadzi piete w wątrobę
G
gość _199
Gość
To tak jak mój przez to też mało czuć dziecko.Na tylnej z tym ze mały się buja poprzecznie
Mój szanowny książę nigdy się nie odzywał ciężko było te 10 ruchów policzyć.Potem będziesz Boga na klęczkach prosiła żeby chociaż na chwile przestał cie kopać po nerkach
Hahahaha na to czekamOj uwierz mi, nie będziesz nikomu dziękowała jak ci małe stworzenie wsadzi piete w wątrobę
olka11135
Fanka BB :)
Na Twoim miejscu zdecydowanie próbowałabym przepracować to online z psychologiem. Lub jak tak nie chcesz to może warto mieć dobrego, empatycznego lekarza do prowadzenia takiej ciąży, z którym też możesz to przegadać. Skoro leżysz to dziecko na pewno nie będzie fikać, inna sprawa że nie każde fika. Ruchy mojego syna w ciąży mogłabym śmiało policzyć na palcach no może nie jednej ale dwóch rąk
Kiedyś mi wyskoczyła reklama KTG pregnabit - nie wiem czy da się to wypożyczyć wcześniej niż przed 34tc, nie jest to też tanie, ale tam oprócz tętna dziecka liczy też ruchy, skurcze i teoretycznie łączy się z jakimś centrum medycznym. Nie wiem czy to działa, czy warto bo nie używałam, ale dość ciekawe jak dla mnie
Kiedyś mi wyskoczyła reklama KTG pregnabit - nie wiem czy da się to wypożyczyć wcześniej niż przed 34tc, nie jest to też tanie, ale tam oprócz tętna dziecka liczy też ruchy, skurcze i teoretycznie łączy się z jakimś centrum medycznym. Nie wiem czy to działa, czy warto bo nie używałam, ale dość ciekawe jak dla mnie
Lekarkę prowadząca mam cudowną, jednak wiem że chyba jedyna droga to psycholog. Dziekuje za dobre słowo, właśnue zastnawiałam się jak to moje leżenie ma wpływ na synkaNa Twoim miejscu zdecydowanie próbowałabym przepracować to online z psychologiem. Lub jak tak nie chcesz to może warto mieć dobrego, empatycznego lekarza do prowadzenia takiej ciąży, z którym też możesz to przegadać. Skoro leżysz to dziecko na pewno nie będzie fikać, inna sprawa że nie każde fika. Ruchy mojego syna w ciąży mogłabym śmiało policzyć na palcach no może nie jednej ale dwóch rąk
Podziel się: