reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PALENIE PAPIEROSÓW:(( Jak sobie radzić!!!

reklama
no ja winetu jestem od maja zeszlego roku....:wściekła/y:Wkurza mnie to ze znowu zaczelam-a zeczelo sie to od jednego cienkiego davidoffka mentolka i tak mi zostalo...:crazy:

My jak przestalismy palic to wrzcalismy do skarbonki po dwa euro-tyle co paczka fajek w polsce(kupujemy zawsze w pl faje bo tansze-tu 4 euro za paczke i jeszcze tylko 17 fajek) No ale mimo ze dalej pale to nadal wrzucam...i tak w lipsu oproznilam skarbonke i znowu od sierpnia wrzucam..wiec na dzien dtisiejszy w skarbonce mam juz 360 euro...do lipca bedzie jeszcze raz tyle i juz postanowilam ze kupie za czesc porzadne okulary sloneczne..Tym razem nie bede se na nie zalowac...:-)

reklama
Musisz zmienić myślenie na ten temat. Pomyśl w ten sposób. " już rzuciłam ton głupi nałóg, jestem już wolna a chęć zapalenia minie" Bo jeśli będziesz się katować myślami jak bardzo chce Ci się palić to w końcu zaczniesz palić.

Do góry