reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ozdoby choinkowe i dekoracje domu wykonane przez malucha

kerna

http://www.lauraziobro.pl
Miasto
Bieszczady
Co może z naszym udziałem wykonać 3 latek ? czy na choinkę pozostaje nam tylko łańcuch?
A co z resztą domu ? Może macie jakieś pomysły na wspólne dekorowanie mieszkania?

reklama
Kerna - jak mój syn był taki mały,to z wielkim zapałem wraz z kuzynką dekorowali pierniczki na choinkę- dostali pisaki cukiernicze,posypki i mieli zabawę na cały wieczór:tak:.
Można też kupic w pasmanterii takie styropianowe kule ,dać dziecku rożne cekiny,kolorowe tasiemki,nitki,koraliki,brokat itp. ,niech przykleja- tworzy własną bombkę.
ładne ozdoby można też stworzyć z makaronu:tak:

Spróbuj może poradzić się sprzedawcy w dobrym "papierniczym"- powinien wiedzieć,który klej jest na tyle mocny,by ozdoby sie trzymały,a jednoczesnie bezpieczny dla dziecka.Na pewno zwykły biały szkolny klej w tubce i guma arabska sa bezpieczne.Tylko jak skuteczne?A może taśma dwustronna?
Cóż,wiadomo,że bez zabezpieczenia stołu i dziecka się nie obędzie;-),bo wszystko będzie w tym kleju,ale jaka radocha:tak:

kerna super temat tez sobie ostatnio o tym myslalam:tak:

moja Olwika robila w przedszkolu portret Mikolaja, Pani miala im naszkicowana twarz, a oni malowali brode biala farba i przyklejali wlosy z waty

reklama
Do góry