reklama
jasani
Fanka BB :)
Ale ona nie reklamuje testów tylko specyfik do piciaA jakie to znaczenie czy reklama czy nie. Ważne że dziewczyna dzieli się swoimi obserwacjami. Ja dzięki niej na pewno skorzystam i zakupie te same testy
No i bardzo dobrze z reklamuje. Właśnie dzięki temu może któraś z Pań poszukuję jakiegoś dobrego specyfiku i skorzysta z tego i jej pomoże. Ja dzięki temu wpisowi na pewno zakupie testy. Luuudzie!!!Ale ona nie reklamuje testów tylko specyfik do picia
Lady Loka
Bo za reklamy się placi i powinno się je oznaczać, jako reklamyA jakie to znaczenie czy reklama czy nie. Ważne że dziewczyna dzieli się swoimi obserwacjami. Ja dzięki niej na pewno skorzystam i zakupie te same testy
Bo to wcale nie są jej obserwacje, tylko tekst napisany przez dział marketingu. Dokladnie tak, jak reklamy w tv. Tylko tam wiesz, ze masz reklamę, a tu nie. Nie bez powodu UOKiK się tym mocno zajął i trzeba wszystko odpowiednio oznaczac. Bo Tobie sie wydaje, ze super produkt, skoro Baska na forum poleca, a tak naprawdę Baska to Piotrek lat 40, ktory zarabia na publikowaniu na forach tekstow, ktore wczesniej dostal, a produkt widział co najwyzej w grafice googla.
Ty tam wiesz czy tekst napisała "Zosia lat 26" czy "Piotrek lat 40". Ludzie dajcie spokój co to się dzieje na tym świecie...Bo za reklamy się placi i powinno się je oznaczać, jako reklamy
Bo to wcale nie są jej obserwacje, tylko tekst napisany przez dział marketingu. Dokladnie tak, jak reklamy w tv. Tylko tam wiesz, ze masz reklamę, a tu nie. Nie bez powodu UOKiK się tym mocno zajął i trzeba wszystko odpowiednio oznaczac. Bo Tobie sie wydaje, ze super produkt, skoro Baska na forum poleca, a tak naprawdę Baska to Piotrek lat 40, ktory zarabia na publikowaniu na forach tekstow, ktore wczesniej dostal, a produkt widział co najwyzej w grafice googla.
Lady Loka
A Ty wiesz?Ty tam wiesz czy tekst napisała "Zosia lat 26" czy "Piotrek lat 40". Ludzie dajcie spokój co to się dzieje na tym świecie...
No dzieje się, dzieje. Koncerny oszukują na kazdym kroku waląc kryptoreklamami.
Sok z żuka
no nie jest za mądre picie i branie wszystkiego co poleca na forum, basia, kasia i Zosia. Jak będą kazały smarować dupe smalcem to też będziesz smarować?No i bardzo dobrze z reklamuje. Właśnie dzięki temu może któraś z Pań poszukuję jakiegoś dobrego specyfiku i skorzysta z tego i jej pomoże. Ja dzięki temu wpisowi na pewno zakupie testy. Luuudzie!!!
Sok z żuka
Nie ma czegoś takiego jak fermistim
reklama
Dokładnie, właśnie miałam pisaćNie ma czegoś takiego jak fermistim
Podziel się: