reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Owsiki--pomocy

wiktoria12

Mama i żona :)
Miasto
Gdzie wszyscy są szczęśliwi
Witam dzisiaj odebrałam wyniki Martynki i wyszło ze ma owsiki :-:)-:)-(kiedy byłam z nią w poniedziałek u lekarza z powodu zmian na skórze które ma juz jakiś czas i nie możemy tego wyleczyć pani doktor powiedziała ze albo to będą owsiki,albo do dermatologa trzeba iść no i wyszło że owsiki.Jutro ide żeby coś przepisała zeby sie tego pozbyć.
A ja mam taki pytanie do was czy wasze dzieci miały owsiki?? czytałam ze trzeba wysprzątać cały dom jak to u was było czy myłyście zabawki itp napiszcie mi prosze :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, borykamy się z tym samym problemem w tym samym czasie.
Mnie doktor mówił, że trzeba wyprać i wyprasować bieliznę.
Owsiki zdarzają się często, nawet ja pamiętam z dzieciństwa:eek:
Ważne, by wszyscy w domu poddali się leczeniu, łatwo się roznoszą więc istnieje ryzyko, że my też się zaraziłyśmy.

No więdz ja wczoraj byłam u lekarza ale dużo sie nie dowiedziałam bo u nas wyniki daje sie pielęniarce ona podaje lekarzowi i on przepisuje leki jak trzeba.No i takim sposobem nie widziałam sie z lekarzem strasznie dużo ludzi było więdz jak bym chciała czekac to moze 2-3 odz by zeszło.

Pani doktor przepisała Zentel jedno razowa dawka także Kamil wypił.A ja wczoraj wysprzątałam odkurzaczem piorącym sama parą wszystko wyczysciłam zabawek nie myłam tylko też tą parą bo w aptece pani mi powiedziałą ze nie ma też co przesadzać.
No ale jeszcze musze iść moze za tydzień zapytac kiedy mam wyniki dziecią zrobić

Witam, jesli chodzi o sprzatanie to raczej chodzi zeby wyprac w wysokiej temp. posciele, reczniki oraz bielizna a... i nalezy pamietac zeby kazdy mial swoj recznik,slyszalam ze pomaga wypicie wody po kiszonych ogorkach albo kapuscie ale polecam lek VERMOX.

Do góry